Създаване на зайчета – ефективни декоративни идеи за Великден

Ако искате да създадете незабравим Великден за вашето семейство, можете да направите нещо специално с децата си - например да правите зайчета заедно. В тази статия ще откриете грандиозни идеи за самоусъвършенстване и два подробни ръководства, които могат да ви помогнат. Забавлявайте се!

Изваждане на зайци от стари чорапи - творчески идеи за Великден

от стари чорапи Зайците правят творчески идеи за ВеликденЗайци от стари чорапи оригинални занаяти идеи ВеликденВеликденските зайчета правят сами творчески идеи за самия себе си

Зайците са неразделна и важна част от декорациите за Великден и могат да бъдат изработени много лесно. Можете да изпробвате най-простия вариант със самите стари чорапи вкъщи. За това се нуждаете от следните материали: малко старо чорапче, ориз, тромави очи, филц, лък, голям кичур и гумени ленти. Първо трябва да напълниш чорапа с ориз и да обвържеш около него две гумени ленти, така че да се създаде тяло с глава. След това лепи парче от филц върху тялото - това ще бъде корема на заека. Следващата стъпка е потресаващите очи, голямата ударна топка на гърба и носа (триъгълно парче от филц). Зъбите могат да бъдат направени от две еднакви правоъгълни парчета от филц. Накрая завържете цикъла около врата на заека и изрежете горната част на чорапа на две, за да направите ушите.

Направете зайчета зайчета

Приготвянето на зайчета от прежди

Зайците правят помпомите с ножициЗайците правят главата си с вратовръзката на тялото

Зайчета от различни прежди

Зайците правят уши от филцов материал

Зайчета тъпаха с ушите си на главите си

Зайците правят топка памук като опашка

Зайците правят черни перли като очи

Зайците притискат очите си към главите си

Зайците правят розова перла като нос

Зайците правят найлонната нишка като мустаци

Розов перлен нос и найлон косми мустаци

Зайчета захапни нокти, залепени на главата

Pompom зайче оригинален вид

два примамки, изработени от различни прежди

Помощ зайчета

Идеи за домашни любимци Зайчета от прежда

Можете също да направите меки "pompom" зайчета от гъста прежда. Първо, направете две различни помпони от преждата - за главата и тялото. Оформете помпостите с ножици и ги свържете заедно. След това изрежете ушите и ги лепи с главата надолу. След това залепете памучна топка като опашка. Очите на вашето зайче могат да бъдат две черни перли. За носа използвайте розова перла. Прехвърлете някои парчета от найлон конец през колчето и ги лепи - те ще служат като мустаци на вашия зайче. След това прикрепете този състав с лепило върху главата на заека. Те вече са готови!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: