Дизайн на дневна стая: общ стил на обзавеждане + 50 идеи

Ако сте изправени пред важната стъпка в живота - създаване на собствен дом, определено ще ви трябват малко вдъхновение. Днес ние говорим за жилищния дизайн. Красива е, разбира се, всичко, което харесва! Но знаете точно кой стил е подходящ за вашата личност. Ние сме събрали за вас най-очарователните и известни стилове на обзавеждане и ви показали техните характеристики в невероятна картинна галерия. Вземете творчески идеи, изберете най-подходящия стил и му дайте лично докосване!

Дизайн на хола в минимализъм: прост и модерен

Минималистичен дизайн на холаМинималистичният интериорен дизайн винаги изглежда модерен. Простият дизайн също така носи функционалност и е лесен за изпълнение. Стилът на обзавеждане очарова с елегантност и ред. Характеристиките на минимализма са ясни структури, широка и голяма площ и икономично обзавеждане. Цветовете са класически - бели, черни или сиви. Понякога бялото се комбинира с червено или жълто, но доминира бялото. Материалите трябва да направят стаята да изглежда по-голяма. Предпочитат се стъкло, стомана, метал. Избягвайте големи и тежки рафтове. Обикновено за минимализма се прилага: колкото по-малко, толкова повече.

Скандинавски стил: Донесете докосване на дома на Скандинавския дух

Дизайн на всекидневната Scandinavian DeisgnЧисти линии, леки гори и контрасти в цветовете - това са характеристиките на скандинавския стил на обзавеждане. Той впечатлява с ярки и весели цветове и създава топла атмосфера. Стените и пода са бели и декорацията е абсолютно цветна. Мебелите не се сблъскват с традиционни форми, като земя и хора на север. Аксесоарите играят голяма роля в скандинавския стил на обзавеждане. Одеялата и възглавниците ще направят жилищното ви пространство очарователно и романтично.

Дизайн на дневна стая в средиземноморски стил: Средиземно море във вашето собствено жилище

Дизайнерски салон за среден дизайн

Стилът на средиземноморския декор идва от средиземноморските страни на Италия, Гърция, Испания и Франция. Тъй като жителите на тези страни са много топли хора, декорът също е уютен и топъл. Цветовете са в пастелни тонове, а материалите са ратан, теракота и камък. Средиземноморието се свързва с безсънни нощи, лета и горещи дни. Донесете това настроение в дома си чрез средиземноморски елементи в деко, тъкани и одеала. Средиземноморският цвят е охра. Това е смес от кварц, вар и кафяв железен камък и се произвежда в средиземноморския регион. Цветовата палитра варира от жълто до оранжево и червено до кафяво. За плочките не забравяйте да изберете деликатната розова. Нарича се средиземноморският живот "Dolce Vita" Насладете се у дома!

Отидете на пътуване във времето с колониалния стил

Всекидневната проектира мебели в колониален стил

Когато чуете колониалния стил, пред очите ви има историческо изкуство. Вярно е, че този стил на обзавеждане обозначава архитектурния стил на европейците в бившите европейски колонии в Америка. Тъмните гори, тежките кожени кресла и земните тонове характеризират колониалния стил. Мебелите са щедра и са направени само от естествени материали. И когато казваме естествени материали, помислете за екзотични бамбук, коприна, памук, сизал и кокосово влакно. Декорацията може лесно да се намери във всеки магазин за антики. Ако мислите за цветовия дизайн, изберете шаблони.

Стил на страната: Донесете мирис на страната в градската къща 

Дизайн на дневна стая обзавеждане в стил в странатаМечтаете за вила във вила - уют, домашна храна, чар и чист въздух. Всичко, което може да донесе във вашия град апартамент. Разбира се, с устройство в стила на провинцията! Този стил на интериорен дизайн очарова с естествени материали и топла атмосфера. Твърдото дърво е фокусът. Представете си - лежите на кожения диван до каменната камина - мечта! Изберете изработени мебели за вашето жилище.

Галерия с изображения на колониалния стил

Всекидневна дизайн колониален стил

Дневен дизайн в колониален стил

Всекидневна дизайн колониален стил дизайн

Дневна дизайн колониални идеи

Всекидневна дизайн цветове в колониален стил

Всекидневна дизайн колониален стил идея

Всекидневна дизайн интериор в колониален стил

Всекидневна дизайн колониален стил кожено кресло

Галерия с картинки: стил на страната 

Всекидневна дизайн идея страна стила

Всекидневна дизайн стил английски стил

Всекидневна дизайн на страната стил функции

Всекидневна дизайн идея страна стила

Дизайн на всекидневната Държава стил Einrichtungsideen

Дизайн на дневна стая Цветова схема на кънтри стил

Галерия със снимки на средиземноморски стил 

Дизайн в дневна стил средиземноморски

Дизайн в дневна стил средиземноморски

Дизайн в дневна стил средиземноморски

Средиземноморски интериор

Проектиране на жилища в средиземноморски райони

Дизайн в дневна стая Средиземно хол

Жилищен дизайн Средиземноморски живот

Галерия с изображения на минимализъм

Всекидневна обзавеждане за минимализъм

Минимализъм на всекидневната

Минималистичен интериор в хола

Жилища дизайн минималистични мебели

Всекидневна минималистичен

Дизайн на интериора за минимализъм в дневната

Всекидневна минималистичен

Фото галерия на скандинавския стил на обзавеждане

Дневна стил дизайн скандинавски стил

Дневен дизайн в скандинавски стил

Дизайн на всекидневна от Скандинавия

Дизайн на дневна стая Скандинавски мебели

Дизайн на дневна скандинавски стил идеи

Дизайн на всекидневната в скандинавски стил

Дизайн на дневна скандинавски дизайн

Дизайн на дневна стая Скандинавски мебели