Industrial Chic: 15 идеи за интериорен дизайн с индустриални мебели

Винаги ли си мечтал да живееш в склад или в апартамент на художника? Какво ще кажете, ако имате и двете едновременно? Не можете да се комбинирате? Но! Индустриалният стил на обзавеждане днес е подложен на революция, а също така пречиства дома ви с очарованието на необработена дървесина и метал, фабричен стил и ясен минимализъм. Грубо тухлени стени, тавани с тръби, бетонни подове и голи стени със сигурност ще получите в главата си, когато чуете "индустриални" звуци. Кои индустриални мебели са перфектното съвпадение за този страхотен шик, ние ще ви кажем. Потопете се в фабричния чар на индустриалния стил и събирайте спиращи дъха примери за всяка стая!

Индустриален интериор в стил шикозен стил

Индустриални мебели за обзавеждане на апартаментиКак точно е създаден индустриалният стил на обзавеждане, все още е в тъмното. Произходът му е заподозрян в началото на 20-ти век. Втората индустриална революция влезе в глобализацията. Старите западноевропейски фабрики са идеални за нови жилищни райони. По този начин се появиха перфектни възможности за апартаменти! Големите голи стени и грубите тавани правят индустриалните мебели с чувство за таванско помещение чувствителни. Какво изглежда днес? Въз основа на обзавеждането във всеки хол, ще ви доближим до индустриалното съоръжение. Ние също така ви даваме ценни съвети как да използвате индустриални мебели и ефективни елементи от дизайна, за да създадете целия си апартамент според индустриална концепция. По-широко представяне можете да намерите в онлайн магазина на Restyle24, където ще намерите уникални промишлени мебели, както и мебели и домашни аксесоари от много други интересни стилове.

Промишлени мебели със здрав дизайн за всекидневната

Промишлен хол Промишлени мебелиДа започнем с фокусната точка на апартамента, а именно хола: На снимката можете да видите класически елементи на съоръжение, съчетани с изрязани мебели от индустриален дизайн. Комбинацията от модерен стил на обзавеждане прави хола съвременен и благороден. Интериорът включва стари кожени кресла, масичка за кафе, изработена от необработена дървесина, промишлени лампи и здрави метални столове. Така че интериорът не изглежда хладен, тук се предлага украса - ретро килим и свещници с ретро вида.

Индустриалната спалня - въпреки отличителния подов стил, уютна атмосфера!

Промишлени мебели - спални промишлено помещение

Необработеното дърво и износеният метал не звучат като уютна атмосфера? Нашият съвет за декориране на спалнята е да се съсредоточи по-малко върху типичните материали за промишлени мебели и повече върху ясни цветове като бяло, черно и сиво. Мебелите са дискретни и ако са изработени от масивно дърво, те допринасят за безкраен формат. Сложете обратно декорацията и текстила с ретро вида. Лампите отново са с индустриален вид.

Индустриална кухня - пространството, където всички промишлени елементи могат да намерят приложение 

Индустриална Chic - Индустриална Кухня

Въпреки че дървото е един от типичните материали в индустриалния дизайн, неръждаемата стомана е предпочитана за кухнята. Камината е абсолютно здрава, изработена от неръждаема стомана и с ретро вида. Куплунгите на мивката отново сочат към индустриално стилистично устройство, тъй като тези изделия от неръждаема стомана се използват все по-често в търговските кухни. Тръбите и тръбите са перфектни елементи при създаването на индустриални кухни. В модерния стил на обзавеждане те са скрити във всеки случай - с индустриалния шик не моля! Нашият съвет: Медта е наистина гореща тази година.

Трапезарията носи много добре изразен стил

Индустриален стилИндустриалните мебели също се интегрират лесно в работното пространство

Industrial Chic: 15 идеи за интериорен дизайн с индустриални мебели

Вече сте се убедили в очарованието и шикозния дизайн на индустриалните мебели, но какво толкова е специално за този стил на интериорен дизайн? Той е с висок начин на живот и е безкраен. Това не са само мебели, това е градски начин на живот, който създава непринудена атмосфера в уютни вечери със семейството и приятелите. Надяваме се да се насладите на стила на индустриалното обзавеждане! Не забравяйте, че винаги сте на преден план, че се чувствате като у дома си и намирайте своя собствен стил!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: