6 леки и ефективни Pilates упражнения за тънки крака

Имайки мускулести, тънки крака е безспорно мечта за всяка жена, която е лесна за постигане с Пилатес. Това всъщност се нарича комплекс от тренировки за пълна тренировка на тялото, създаден от Йосиф Пилатес. С упражненията Пилатес можете да отслабнете бързо и здравословно и да укрепите мускулите си, а най-хубавото е, че обучението изобщо не е толкова трудно и изтощително, колкото например йога. В този пост предлагаме 6 лесни и ефективни упражнения за краката. Оставете се да бъдете вдъхновени!

Пилатес упражнения за тънки крака - "Мостът"

Пилатес упражнява чисти кракаКраката и гърба Упражнения Начало ПилатесПилатес упражнява корем и крака

Крака и гръб упражнения за дома Пилатес

Пилатес упражнения за домаУпражнения Пилатес сви рамене

Пилатес упражнения, които ще намерите в тази статия, са идеални за начинаещи. Ако не сте чували за Пилатес за първи път или никога не сте имали такова обучение, опитайте нашите упражнения, за да видите сами колко добре гледат на вашата фигура. За да направите това, имате нужда от мат, топка Пилатес и пръстен Пилатес, които лесно се намират в повечето спортни магазини. Правете упражненията веднъж седмично или, ако се надявате за бързи резултати, два пъти на ден в продължение на шест дни. За първото упражнение, наречено "Мостът", лежи на гърба - с ръцете си до тялото си. Поставете краката си нагоре, така че да имате ъгъл от около 45 ° между горния и долния крак. След това се опитайте да повдигнете гърба, стомаха и бедрата възможно най-високо - като използвате ръцете си като опора. В идеалния случай гърба и бедрата формират права линия. Останете в тази позиция за една минута и повторете упражнението отново.

Упражнения за начинаещи с пилатес пръстен

Пилатес за мъже и жени упражнения

Йога Пилатес тренира тънки крака

Пилатес за тренировъчен план за начинаещи

Пилатес упражнения упражнения с пръстен крака

Можете също да направите "The Bridge" с Пилатес пръстена. Изходното положение е същото - легнете на гърба си с крака на пода и ръце до тялото си. Поставете пръстена на Пилатес между ханша, точно над коленете. Натиснете пръстена с бедрата, докато коленете и глезените образуват права линия. След това вдигнете таза и оставете това място възможно най-дълго. Повторете упражнението пет или шест пъти.

Дръжте краката си в съответствие с Пилатес

леки пилатес упражнения с пръстеновидни крака

Фитнес упражнения за домашно пилатес упражнения

Пилатес пръстен упражнения

Пилатес обучение с пръстен

Тренирайте пилатес назад и краката

Има и друг вариант на това упражнение, което е малко по-трудно. Изходното положение отново е същото, но този път трябва да сложите краката си през пръстена, така че да е малко над коленете. Разстилайте краката си колкото е възможно по-далеч и започнете да движите таза нагоре и надолу. След няколко минути, вземете почивка и опитайте да повторите упражнението десет пъти.

Пилите упражнения с топка

Фитнес упражнения за отслабване Пилатес

Пилатес за отслабване крака

Крака и гръб упражнения у дома Пилатес

Пилатес роля упражнява тънки крака

Ще имате нужда от топката Пилатес за следващото упражнение. Застанете с гръб към стената, така че топката остава между тялото и стената - в идеалния случай тя трябва да е в средата на гърба. Започнете бавно да клякате, докато коленете и глезените ви оформят права линия - позата изглежда като че ли седите на един стол. След това внимателно се изправете отново. Не бива да изпускате топката между тях. Опитайте се да направите между 15 и 20 повторения.

Упражнения за отслабване у дома Пилатес упражнява топката упражнения корема и краката

Фитнес план за начинаещи да тренират Пилатес

План за обучение за начинаещи Пилатес

Пилатес упражнения за начинаещи

Упражнения с фитнес топки Пилатес

Пилатес упражнения - "повдигане на краката"

Следващото упражнение се нарича "Leg Lift". Започнете от т. Нар. "Четириъгълна стойка", където се поддържате с ръце и колене на матката. Вдигнете десния си крак толкова високо, колкото можете, без да променяте позата си - в идеалния случай крака трябва да бъде под ъгъл 90 °. Повторете упражнението с левия крак. За всеки крак трябва да направите около 15 повторения.

Пилатес електрически упражнения крака

Пилатес упражнения тренират гърба и краката

План за обучение Пилатес за начинаещи

Упражнения за отслабване Пилатес крака

Тренирайте упражнения с Пилатес, за да пазят краката

Пилатес Упражнения - "Позицията на Банката"

Упражнения за домашни пилатес крака

Пилатес за начинаещи тренировъчни крака

Последното упражнение се нарича "Позицията на банката". Стартовата позиция е отново версията с четири крака, но този път трябва да се опрете на предмишниците и пръстите на краката - позицията е подобна на тази на push-ups. Поемете дълбоко въздух и се опитайте да разширите дясната си ръка напред и левия си крак назад. Останете в тази позиция за около 30 секунди и след кратка почивка повторете упражнението с лявата ръка и десния крак.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 + = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: