Отслабване по лицето: 11 ценни съвети и упражнения

Дори и без наднормено тегло, много хора имат кръгло лице с пълни бузи. Ако искате да се отървете от малката двойна брадичка и да имате стройно лице, лесно можете да достигнете целта си. Без да гладувате и правите само няколко упражнения на ден, ще отслабнете по лицето. Всичко, което трябва да направите, е да проследите ценните ни съвети и да донесете стриктна воля. Но не забравяйте, че кръглото лице изглежда много сладко и секси!

Отслабване по лицето: Не е възможно без здравословна диета

Отслабване по лицето ДиетаНо ако проблемната област е свързана с лице с наднормено тегло, а след това обърнете диетата си. С диета губите телесна мазнина. Не се обезсърчавайте, само ще отслабнете в лицето. Здравословното хранене се съчетава с много упражнения и спортове, така че да можете да се наслаждавате на резултатите по-бързо. Заменете въглехидратите, мазнините и захарта с повече плодове и зеленчуци.

Лицето й се нуждае от вода, за да изглежда елегантно

Отслабване по лицето поради дренажНо ако имате изпъкнали бузи от раждането, отслабването с диета и упражнения не е толкова бързо. Дайте на лицето си достатъчно вода. Дори ако проблемът е с наднормено тегло, дренажът ви помага да загубите до 2 килограма. Достатъчна вода ще помогне за изчерпването на излишния натрий. Дългосрочното решение би било комбинация от здравословна диета, много вода и упражнения

Премахнете с лице упражнения на лицето

Отслабване по лицето Гимнастика

Чували ли сте за физическа гимнастика? Чрез обучение можете да се борите с двойната брадичка. Тези упражнения също ви помагат да изглеждате по-млади. Ако предпочитате йога, съществуват йога пози, които много добре обучават мускулите на лицето, както и упражнения за дишане. Повторете няколко пъти последователно няколко и няколко пъти. Можете да повторите това упражнение толкова пъти, колкото искате. Тези две букви ще свиват бузите ви, така че вашите мускули на лицето ще се движат много. Ако държите кожата си под ключицата и се усмихвате широко със затворени устни, ще тренирате лицето си най-добре. Поддържайте ръцете си на маса, поставете палците под брадичката си и натиснете брадичката си срещу палците. Задръжте напрежението за 5 секунди. Повторете упражнението 10 пъти. Обучението може да бъде забавно, когато правите "лицето на усмихнатите риби", "лицето на лъв" или "куклено лице".

И нашият последен съвет - Дайте си масаж! Масажът на лицето стимулира циркулацията и ще се почувствате добре. И не забравяйте - с бузите си нека вашият чар да играе!

Отслабване на лицето чрез масаж

Отслабване на лицето 10 минутиЛице за отслабване на рибките

Отслабване на лицето с упражнения

Отслабване Лице Лице Лице

Лице за отслабване куклено лице

Отслабване по лицето Упражнение

Лицеви упражнения за отслабване на лицето

Отслабване на бузите в лицето

Отслабване на лицето като

Отслабвам лицето си Йога

Отслабвам лицето си Йога упражнения

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 67 = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: