Отслабване по бедрото – 5 ефективни упражнения за тънки крака

За много жени краката са проблемна област. Ето защо в тази статия ви показваме някои ефективни упражнения, които ще ви помогнат да отслабнете на бедрото си само за няколко седмици! Тук ще намерите и полезни съвети за това, как дълго време няма да загубите своята мечта. Насладете се на четенето

Бързо и постоянно на бедрата - съвети и трикове

Задни бедрагубят бедратаБедствията намаляват спортните упражнения

Упражнявайте бедрата

Упражнява бедратаЗа да имате тънки крака, не е необходимо да започнете строга диета веднага. Спортът сам по себе си може да ви помогне да отслабнете бързо и ефективно - например, ако редовно практикувате спортни издръжки като джогинг или ходене, скоро ще видите резултата. Важно е, че видът на спорта, който сте избрали, поставя достатъчно напрежение върху мускулите на краката - колкото по-активно е движението, толкова по-бързо ще изгорите излишните мазнини и ще се отървете от проблеми като целулита и езда. Разбира се, можете също така да правите целенасочени упражнения за крака във фитнес залата - стъпчният или кръстосвачът е идеален за тази цел. В тази статия ви предлагаме някои ефективни упражнения, които можете да направите сами вкъщи. Наистина нямате нужда от повече от 15 минути от времето си и малко пространство. Най-добре е да правите упражненията четири пъти седмично - с почивен ден между тях. След всяка тренировка се препоръчва да масажирате мускулите на краката - масажът може да направи чудеса за целулита, защото ускорява кръвообращението и по този начин стимулира изгарянето на мазнините. Ако обаче сте си поставили целта да държите резултата постоянно, упражненията сами по себе си няма да бъдат достатъчни. Следователно, по-долу ще намерите и полезни съвети за това как да се наслаждавате на стегнати и тънки бедра за възможно най-дълго време. Надяваме се да се насладите на нашите предложения!

Ефективни упражнения за тънки крака - "стойка"

Упражнете вътрешната страна на бедрото

излитане в краката

Упражнения за отслабване на краката

Искам да отслабна по бедрата

Затегнете бедрата

как да отслабнете бедрата

Везни като тези упражнения са особено ефективни, ако искате да отслабнете по бедрата си. От изправено положение, опънете десния крак назад. Натегнете стомаха си и наведете горната част на тялото напред с ръцете си разтегнати. Теглото трябва да се премества само към левия крак. Опитайте се да застанете на това място за около 15 секунди, след което превключете към другия крак. Упражнението трябва да се повтори три пъти на крака.

Ефективни упражнения за бедрата - "Sqats"

ефективно губят бедрата

как мога да излитам бързо?

Упражнения със стегнати крака

как можеш най-добре да загубиш бедрата

как мога най-добре да отслабна краката

Това упражнение е наистина изтощително и след първия път най-вероятно ще получите болки, но определено ще си заслужава усилието. Започнете от изправено положение с отворени крака. Сега наведете коленете си и протягайте ръцете си напред, сякаш седяхте на един стол. Опитайте се да останете на това място в продължение на 5 минути. Повторете упражнението два пъти.

Отслабване по бедрото - упражнението "Seitheber"

Тесни упражнения за бедрата

Упражняване езда панталони

Легнете от дясната страна, като поддържате горната част на тялото с дясната предмишница. Напрегнете корема и повдигнете възможно най-високо левия крак. Започнете бавно да вдигате и спускате крака и да правите 20 повторения за всеки крак.

Ефективни упражнения за крака - "Lunges"

имат тънки крака

как мога да отслабна бедрата

Намажете мастните крака

От изправено положение с крака отворена ширина на шийката, направете голяма крачка напред с левия си крак. Затегнете плътно корема и се опитайте да огънете десния крак дълбоко. След 15 повторения, сменете крака.

Упражнението "тласкачи на бедрата"

Това упражнение е особено ефективно за вътрешността на бедрата. Легнете от дясната страна, като подкрепите главата си с дясната си ръка - тялото ви трябва да образува линия. Поставете левия си крак пред дясното коляно и опитайте да вдигнете десния си крак на няколко сантиметра от земята от тази позиция. Направете 15 повторения на крака.

Бързо на краката - повече съвети

тънки крака

Отстранете бедрата

Ако сте си поставили целта бързо да намалите теглото си върху краката и да запазите резултата колкото е възможно по-дълго, първо трябва да водите здравословен начин на живот. Балансираното хранене играе най-важната роля, но не е необходимо постоянно да се храните. Също така е важно да бъдете активни в ежедневието и да се движите достатъчно - това може да предотврати неприятния йо-йо ефект.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: