Τι είναι τατουάζ ακουαρέλας και πόσο διαρκεί;

Θέλετε ένα νέο τατουάζ που είναι ιδιαίτερα μοντέρνο και εντυπωσιακό; Στη συνέχεια, ένα τατουάζ ακουαρέλας είναι η σωστή επιλογή για εσάς! Σε αυτή τη θέση, θα μάθετε όλα τα σημαντικά σχετικά με αυτούς τους τύπους τατουάζ, και θα βρείτε μερικές αξιοσημείωτες ιδέες σχεδίασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως πηγή έμπνευσης. Παρακάτω, σας δίνουμε επίσης μια απάντηση στην συχνή ερώτηση σχετικά με την ανθεκτικότητα των δερματοστιξιών σε σχέση με τα παραδοσιακά τατουάζ και πώς μπορεί να επεκταθεί. Απολαύστε την ανάγνωση! Ελπίζουμε να απολαύσετε τις προτάσεις μας!

Ακουαρέλα τατουάζ είναι ένα απόλυτο χτύπημα σήμερα!

Ακουαρέλα τατουάζ λουλούδια πανέμορφο σχέδιο χρώματοςΑκουαρέλα τατουάζ πρίσμα αρχικό σχέδιοΑκουαρέλα Τατουάζ εντυπωσιακές ιδέες σχεδίασης

Ακουαρέλα τατουάζ άγκυρα underarm

Ακουαρέλα τατουάζ γεωμετρική μοντέρνα εμφάνισηΑκουαρέλα Tattoo Heart μικρή διακριτική

Σύγχρονα σχέδια δερματοστιξιών για τατουάζ σχεδίασης για γυναίκες

Αντοχή τατουάζ στο νερό

Ακουαρέλα τατουάζ αφηρημένη εντυπωσιακή πίσω

Ακουαρέλα τατουάζ διακριτικές γυναίκες

Ακουαρέλα τατουάζ ζώο πρότυπο άλογο

Να πάρει ένα τατουάζ ακουαρέλα έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής σήμερα. Αυτά τα είδη τατουάζ, αρχικά από την Ασία, μοιάζουν με πραγματικά έργα τέχνης και εντυπωσιάζουν με ένα εξαιρετικό σχέδιο χρώματος! Τι είναι ξεχωριστό είναι ότι ένα τέτοιο τατουάζ δεν έχει καθοριστεί άκρα, όπως στην περίπτωση της «κανονικής» τατουάζ είναι - τα χρώματα ακριβώς flieβen σε κάθε άλλη, και έτσι δημιουργούν τη χαρακτηριστική εμφάνιση του τατουάζ ακουαρέλα, που θυμίζει ένα κλασικό ζωγραφικής Aqarell (για το λόγο αυτό ονομάζονται επίσης τατουάζ Aqarell). Φυσικά, υπάρχουν και πολλά θέματα που σχετίζονται με αυτό το είδος τατουάζ που έχουν γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στην τέχνη του σώματος. Δύο από τα πιο σημαντικά είναι, για παράδειγμα, πώς τα τατουάζ με ακουαρέλα μπορούν να τσιμπήσουν και πόσο καιρό μπορούν να διαρκέσουν στο δέρμα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τις απαντήσεις!

Τατουάζ ακουαρέλας - σύγχρονες ιδέες σχεδίασης

Ακουαρέλα τατουάζ ζωικό μοτίβο λιοντάρι

Ακουαρέλα τατουάζ ενδιαφέρουσες ιδέες άνθρωπος

Ακουαρέλα τατουάζ γυναίκα λουλούδι στυλιζαρισμένο

Ακουαρέλα tattoo underarm floral μοτίβα

Ακουαρέλα τατουάζ στον ώμο

Ακουαρέλα τατουάζ καρδιά σύγχρονο εντυπωσιακό

Ακουαρέλα τατουάζ μικρή γεωμετρική

Ακουαρέλα Tattoo Animal Pattern Elephant

Ακουαρέλα τατουάζ λουλούδι λωτού

Τατουάζ μπαλαρίνες ακουαρέλα

Αν και πολλοί άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι ένα τατουάζ ακουαρέλας απαιτεί ειδικούς πόρους και τεχνολογία, αυτό δεν είναι αλήθεια. Τατουάζ ακουαρέλας γίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως όλα τα άλλα τατουάζ - με έγχρωμο μελάνι και βελόνα. Η μεγάλη διαφορά έγκειται στο χρωματικό σχήμα, τη σκίαση και τις καλλιτεχνικές ικανότητες του καλλιτέχνη τατουάζ. Το μοτίβο πρώτα ζωγραφίζεται με υδατογραφίες σε ένα φύλλο χαρτιού και μεταφέρεται στο δέρμα. Οι σημαντικότερες προϋποθέσεις για ένα ωραίο αποτέλεσμα είναι ο επιτυχημένος συνδυασμός χρωμάτων και ένας έμπειρος καλλιτέχνης τατουάζ, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει τις ήπιες μεταβάσεις μεταξύ των ξεχωριστών αποχρώσεων. Και όταν πρόκειται για θέματα και σχεδιασμό χρωμάτων, δείτε τις φωτογραφίες σε αυτό το post - θα μπορούσαν να σας δώσουν μερικές εξαιρετικές ιδέες σχεδίασης!

Πόσο καιρό διαρκούν τα τατουάζ υδατογραφίας;

Ακουαρέλες τατουάζ γραμματοσειράς

Ακουαρέλα τατουάζ ιδέες για τις γυναίκες

Ακουαρέλα τατουάζ δημιουργικές ιδέες κουκουβάγια

Ακουαρέλα στήθος τατουάζ γυναίκα

Ακουαρέλα τατουάζ σύγχρονη πένα

Πολλοί επικριτές λένε ότι δεν αξίζει να πάρει ένα τατουάζ ακουαρέλα γιατί θα εξασθενίσει γρήγορα και θα χάσει την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, είναι αλήθεια ότι κάθε τατουάζ εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου. Η αιτία είναι απλή - η μελάνη εξελίσσεται σταδιακά κάτω από το δέρμα και με αυτόν τον τρόπο τα περίγραμμα και τα χρώματα του τατουάζ αποκλίνουν. Δεδομένου ότι τα τατουάζ Watercolor δεν έχουν σταθερό περίγραμμα και χρησιμοποιούνται μόνο απαλές αποχρώσεις, υπάρχει φόβος ότι αυτή η διαδικασία θα είναι ακόμη πιο γρήγορη. Το τατουάζ μπορεί να χάσει την εντυπωσιακή του εμφάνιση και να μοιάζει με ένα άμορφο μελάνι λεκέ στο δέρμα. Εάν αυτοί οι φόβοι είναι δικαιολογημένοι, δεν μπορεί κανείς να το ξέρει. Επειδή αυτό το στυλ τατουάζ είναι πραγματικά σχετικά καινούργιο, και δεν είναι ακόμα σαφές εάν ένα τέτοιο τατουάζ θα μπορούσε να διαρκέσει 5, 10, 15 χρόνια ή ακόμα και περισσότερο. Η εξασθένιση μπορεί επίσης να επιβραδυνθεί, και παρακάτω είναι μερικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν.

Πάρτε ένα τατουάζ ακουαρέλα - χρήσιμες συμβουλές

Ακουαρέλα τατουάζ ιδέες και εμπνεύσεις

Ακουαρέλα λουλούδι τατουάζ γυναίκα πανέμορφο βλέμμα

Ακουαρέλα τατουάζ τρυφερό θηλυκό βραχίονα

Ακουαρέλα τατουάζ σύγχρονη γεωμετρική γυναίκα

Ακουαρέλα τατουάζ στην ώριμη γυναίκα

Ακουαρέλα Τατουάζ εντυπωσιακές ιδέες σχεδίασης

Ακουαρέλα γυναίκα τατουάζ γυναίκα φοίνικα

Ακουαρέλα τατουάζ πόδι πανέμορφο σχέδιο χρώματος

Αν θέλετε να διατηρήσετε ανέπαφη τατουάζ ακουαρέλας όσο το δυνατόν περισσότερο, επιλέξτε ένα σημείο σώματος που δεν είναι εκτεθειμένο στο ηλιακό φως. Ένα τατουάζ με ακουαρέλα στο άνω πόδι του ώμου, για παράδειγμα, θα εξασθενίσει σημαντικά το καλοκαίρι, επειδή οι επιβλαβείς ακτίνες UV φωτίζουν τα χρώματα. Σημαντικό είναι επίσης το κίνητρο, για το οποίο αποφασίζετε. Συνιστάται να επιλέξετε μόνο σχέδια με σαφώς καθορισμένα περιγράμματα και ισχυρότερο χρωματικό σχέδιο. Επιπλέον, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να έχει το τατουάζ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να τρυπηθεί.