Ραπτική φούστα ραπτικής – Οδηγίες για αρχάριους

Ως απόλυτη ανάγκη στη ντουλάπα κάθε γυναίκας, η φούστα είναι πάντα ενημερωμένη. Αυτές οι σύγχρονες φούστες εντείνουν την εικόνα, προσφέρονται σε οποιοδήποτε τύπο σώματος και μπορούν να συνδυαστούν με σχεδόν κάθε κορυφή. Η φούστα δεν περιορίζει τις κινήσεις - μπορείτε εύκολα να περπατήσετε και να χορέψετε και να φορέσετε σε διαφορετικές περιπτώσεις - στο γραφείο ή στη ντίσκο που πάντα φαίνεται κομψό. Ακόμα κι αν είστε νέοι στο ράψιμο, μπορείτε ακόμη και να ράψετε μια φούστα για να τυλίξετε - δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

Ράψιμο μιας φούστας - πολύ πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε

κομψή γκρι φούστακλασική φούσταΡάψτε στη φούστα

Ράψτε μόνοι σας τη φούστα

Ράψιμο ιδέες DIY περιτύλιγμα φούσταΤυλίξτε τη φούστα με μπλε χρώμα

Ράψτε στη φούστα

αρχική φούστα με φυτικά μοτίβα

Εάν θέλετε να ράψετε μόνοι σας την φούστα, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το ταιριαστό ύφασμα, το ραπτομηχανή, το ψαλίδι και το νήμα. Πριν ξεκινήσετε το ράψιμο, κάντε ένα σχηματικό σχέδιο της φούστας. Το πιο σημαντικό είναι να καθορίσετε πόσο θα πρέπει να είναι η φούστα σας - μήκος γόνατος, μήκος γόνατος ή μήκος αστραγάλου. Επίσης σημαντική είναι η περιφέρεια της μέσης - η φούστα του κελύφους μπορεί να περνάει γύρω από το σώμα μιάμιση φορά ή δύο φορές και την εμφάνιση της μπάντας. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια!

Υπολογίστε την ποσότητα της ουσίας

Ράψτε στη φούστα

Ράψτε στη φούστα

Σχεδιάστε τη φούστα

Ράψιμο μιας φούστας για να σχεδιάσετε ένα σκίτσο

Αφού τελειώσετε με το σκίτσο, θα πρέπει να υπολογίσετε την απαιτούμενη ποσότητα ουσίας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ράψετε μια φούστα με αστράγαλο, πρώτα μετρήστε την απόσταση από τη μέση έως τους αστραγάλους. Αυτό είναι το πλάτος της απαιτούμενης ουσίας. Το μήκος μπορεί να καθοριστεί διπλασιάζοντας την περιφέρεια της μέσης σας και προσθέτοντας άλλα πέντε εκατοστά. Αυτό που πρέπει επίσης να υπολογίσετε είναι το μήκος της ταινίας τυλίγματος - προκύπτει από το πλάτος του υφάσματος συν δύο μέτρα, καθώς η ταινία πρόκειται να ραμμένο δύο φορές. Η ίδια αρχή για τον υπολογισμό της ποσότητας ουσίας ισχύει για τις φούστες με διαφορετικά μήκη. Φυσικά, θα πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι είδους ύφασμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε - λεπτό μετάξι, βελούδο ή ελαφρύ βαμβάκι; Η επιλογή είναι πραγματικά τεράστια!

Ξεκινήστε το ράψιμο

Ράψτε στη φούστα

Ιδέες DIY

κόκκινη φούστα

κόκκινη φούστα

κομψή φούστα λουλουδιών σε μαύρο χρώμα

ενδιαφέρουσα σύντομη φούστα

ενδιαφέρουσα φούστα από φουστάνι

Τυλίξτε τη φούστα ράβοντας την αρχική ασύμμετρη φούστα

Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσετε να ράβετε τη φούστα. Πρώτον, πρέπει να κόψετε το ύφασμα σύμφωνα με τους υπολογισμούς σας. Για ευκολότερη κοπή τοποθετήστε το κομμάτι του υφάσματος στο πάτωμα - σε ένα τραπέζι το έργο σας θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Αφού τελειώσετε, έρχεται η ώρα να καθίσετε πίσω από τη ραπτομηχανή. Φυσικά μπορείτε επίσης να ράψετε με το χέρι, αλλά αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο και επομένως δεν συνιστάται - ειδικά αν είστε αρχάριος.

Ράψιμο του περιβλήματος περιτυλίγματος - βήμα προς βήμα

Οδηγίες Ράψιμο φούστα

ενδιαφέρουσα ασύμμετρη φούστα

αρχική φούστα μεγάλου μήκους

ενδιαφέρουσα φούστα

κλασική μαύρη φούστα

υπερβολική φούστα σύντομης περιτύλιξης

Πρώτα να ράψετε τις πλευρικές άκρες της φούστας - με μια ωραία διακοσμητική ραφή θα φαινόταν πολύ κομψό. Στη συνέχεια, ράψτε το τμήμα της φούστας στη λωρίδα περιτύλιξης, έτσι ώστε τουλάχιστον ένα μέτρο από το ύφασμα της ζώνης να βγαίνει και στις δύο πλευρές. Το επόμενο βήμα είναι να ξεδιπλώσετε την ταινία περιτυλίγματος και να το ράψετε μαζί στα αριστερά. Με αυτό τον τρόπο, η ταινία είναι κλειστή και η φούστα σας έχει σχεδόν τελειώσει. Τέλος, βάλτε την επένδυση για να ελέγξετε το ύψος του ποδιού. Για το κάτω στρίφωμα, αφήστε τουλάχιστον 5-6 ίντσες ύφασμα - κατ 'αρχήν, θα πρέπει να είναι ευρύτερη από την κορυφή. Τώρα η νέα φούστα είναι ήδη τελειωμένη!

Διαφορετικά μοντέλα περιτύλιξης

κομψή μακρόστενη φούστα σε γκρι χρώμα

Ράψτε στη φούστα

μοντέρνα φούστα σε λευκό

Τραβήξτε το στυλ του ποδιού

μοβ φούστα

ασυνήθιστη φούστα

Ράψτε στη φούστα

ενδιαφέρουσα γκρι φούστα

Ράψτε στη φούστα

κομψή μεταξωτή φούστα

κλασική φούστα λευκή και μαύρη

λεπτή φούστα περιτύλιξης σε λευκό

κοντή φούστα

Ράψτε στη φούστα

Αν θέλετε να φτιάξετε τη νέα σας φούστα ακόμα πιο σύγχρονη, μπορείτε να την πιέσετε. Αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο - ακόμα κι αν είστε νέοι στο ράψιμο. Πρώτα, πάρτε το πλεόνασμα υφάσματος για να κόψετε δύο κομμάτια - 30 ίντσες μακρύ και 6 ίντσες πλάτος. Στη συνέχεια, διπλώστε τα κομμάτια στη μέση - με την εσφαλμένη πλευρά μέσα και σιδερώστε την πτυχή. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ευθυγραμμίσουν τα κομμάτια υφάσματος κατά μήκος των άκρων της φούστας με τη ραπτομηχανή. Για να φτιάξετε τα καλώδια της φούστας, γυρίστε τα κομμάτια με λάθος πλευρά προς τα έξω. Στη συνέχεια, ράψτε τις άκρες της φούστας. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε το κολάρο της φούστας από ένα ύφασμα πλάτους 2,5 cm, με μια χορδή σε κάθε άκρο. Αυτό που έχει απομείνει είναι να τυλίξετε τη φούστα γύρω από τη μέση σας. Και τελειω!