Ευτυχία ραφής: Συμβουλές για ραφή και οδηγίες για την κουρτίνα

Οι κουρτίνες μετατρέπουν το διαμέρισμα σε σπίτι! Δημιουργούν την ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Αλλά πώς μπορείτε να βρείτε ακριβώς τις σωστές κουρτίνες για τα παράθυρά σας στο λιανικό εμπόριο; Υπάρχει ήδη μια λύση - απλά ράψτε την κουρτίνα τον εαυτό σας! Με τις ιδέες και τις οδηγίες μας μπορείτε επίσης να αρχίσετε να δημιουργείτε κουρτίνες μόνοι σας.

Κουρτίνα ράψιμο οδηγίες

Κουρτίνα Ράψιμο DIY Βήμα 1Κουρτίνα βλεφαρίδεςΚουρτίνα ραμμένο βρόχο

Ράψτε κουρτίνα, ράβετε σε βρόχους

Κουρτίνα ράβω για KinderbetΦυσικά, το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το σωστό ύφασμα. Αυτή είναι μια μικρή πρόκληση. Πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να αγοράσετε διαφανείς ή βαριές κουρτίνες. Εάν τα χρειάζεστε περισσότερο από αξεσουάρ, τα διαφανή είναι ελαφρύτερα, αλλά δεν παρέχουν ιδιωτικότητα. Οι βαριές κουρτίνες είναι απαραίτητες για την κρεβατοκάμαρα. Τα πολύχρωμα χρώματα αλλάζουν τη διάθεση στο δωμάτιο. Το μέγεθος πρέπει να είναι δύο έως τρεις φορές το πλάτος του παραθύρου. Μια συμβουλή από εμάς: Είναι καλύτερο να κόψετε ήδη το ύφασμα στο κατάστημα. Η ταινία κουρτίνας πρέπει να βρίσκεται στο πλάτος του υφάσματος. Μετρήστε το επιθυμητό τελικό μήκος κουρτίνας περίπου 20 εκ. Για το ποδόγυρο.

Μετά την προετοιμασία ακολουθεί το ράψιμο

Ράψτε την κουρτίνα όπως

Πριν ξεκινήσετε το ράψιμο, μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε το ύφασμα. Το πλύσιμο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα υφάσματα που μπορούν να συρρικνωθούν. Επίσης πριν το ράψιμο είναι το σίδερο στο πρόγραμμα. Σιδερώστε τις πλευρικές άκρες. Πρέπει να το χτυπήσετε 1 cm προς τα πίσω για να δημιουργήσετε μια άκρη. Τώρα έρχεται το πιο σημαντικό βήμα - ράψιμο κουρτίνας. Φυσικά χρειάζεστε μια ραπτομηχανή. Κατ 'αρχάς, περάστε την άκρη με καρφίτσες και ράψτε. Πρέπει να το κάνετε και από την άλλη πλευρά. Υπάρχει επίσης μια ελαφρύτερη έκδοση - η ζώνη ποδιού. Αυτό είναι πολύ λειτουργικό και μπορείτε εύκολα να το βρείτε στα καταστήματα. Περιστρέψτε το στρίφωμα δύο φορές και πάλι σιδήρου. Αλλά δεν χρειάζεται να ράψετε εδώ.

Και για τους βρόχους ...

Κουρτίνα ράψιμο τύπου

Η πρώτη ερώτηση που θα θέλατε να μάθετε είναι πόσοι βρόχοι πρέπει να ράψετε. Εξαρτάται από το πλάτος της κουρτίνας. Οι βρόχοι πρέπει να έχουν πλάτος 5 cm και απόσταση 8 cm. Αναδιπλώστε τα κομμένα τμήματα των βρόχων στην άκρη στη μέση προς τα δεξιά και διπλώστε την εξωτερική άκρη με αποκοπή ραφής 1 cm. Αναποδογυρίστε την πλευρική άκρη δύο φορές και χρησιμοποιήστε μερικές βελόνες για στερέωση. Διπλώστε τον πρώτο βρόχο στη μέση και τοποθετήστε το από την αριστερή πλευρά στην εξωτερική άκρη της κουρτίνας. Το πλάτος όλων των βρόχων πρέπει φυσικά να είναι το ίδιο.

Να είστε δημιουργικοί: επιλέξτε ενδιαφέρουσα συσκευή

Κουρτίνα ράβω προσάρτηση

Όπως έχετε ήδη μάθει από εμάς, μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς το συνημμένο για τις αυτοεξυπηρέτητές σας κουρτίνες. Αλλά υπάρχουν επίσης πολλοί τύποι προσκόλλησης που φέρνουν ποικιλία στην εμφάνιση του δωματίου. Μια όμορφη ιδέα είναι ο συνδυασμός δαχτυλιδιών κουρτίνας και κλιπ. Είναι επίσης πολύ εύκολο για το DIY γιατί δεν χρειάζεται να ράψετε βρόχους, απλώς κλιπ τις τελειωμένες κουρτίνες με κλιπ. Ένα πολύ κατάλληλο εξάρτημα για την κρεβατοκάμαρα ή το καθιστικό είναι τα μάτια. Αλλά χρειάζεστε μια μηχανή για να κόψετε τα δαχτυλίδια. Για μια γοητευτική θέα, ράψτε τις κουρτίνες με πανέμορφες πτυχές με τη βοήθεια των δακτύλων και απλά τους συνδέστε με γάντζους κουρτίνας. Ελαφρύ και εκπληκτικό!

Οι αυτοεπιπεδούμενες κουρτίνες δημιουργούν ένα στυλ της χώρας 

Κουρτινόξυλα ραπτική σπιτική

Η αυτο-ραμμένη κουρτίνα δεν κρεμάει πάντα βαρετό δίπλα στο παράθυρο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε δημιουργικά μπαχαρικά στις κουρτίνες σας. Ένα DIY Beanbag κατασκευασμένο από το ίδιο υλικό με την κουρτίνα θα φανεί όμορφο! Εμπνευστείτε από τα όμορφα παραδείγματα!

Κουρτίνα ράβω στρίφωμα

Κουρτίνα ράβω σε πτυχώσεις

Κουρτίνα ράβω DIY βήματα

Κουρτίνα ράβω σπίτι βελτίωση

Κουρτίνα ράβω βρεφονηπιακό σταθμό

Κουρτίνα βλεφαρίδες

Κουρτίνα ράψιμο ποικιλία

Κουρτίνα ράβω DIY

Κουρτίνα ράβω ιδέες

Κουρτίνα ράψιμο οδηγίες

Κουρτίνα ράψιμο είδη

Σχεδιασμός ράψιμου κουρτινών

Κουρτίνα ραπτική σχεδιασμό DIY

Κουρτίνα ράβω τον εαυτό σου

Κουρτίνα ραμμένο ύφασμα

Κουρτίνα ράψιμο βήμα

Ράψτε την κουρτίνα κουρτίνας

Κουρτίνα ράβω μεγάλο

Κουρτίνα ράψιμο πίσω

Κουρτίνα ράβω ιδέα

Κουρτίνα ράβουν μικρά παράθυρα

Κουρτίνα ραμμένο πάνω
Κουρτίνα ράβω βήματα

Ράψτε την κουρτίνα τον εαυτό σας

Κουρτίνα ράβω για να κάνετε τον εαυτό σας

Κουρτίνα ραμμένο Κουρτίνα βλεφαρίδες

Κουρτίνα ράβω μόδα

Κουρτίνα ράβω ραπτομηχανή

Κουρτίνα ράβω ιδέα