15+ ιδέες για έναν εξαιρετικό χώρο εισόδου

Τόσο όμορφο, τόσο μοντέρνο, τόσο δημιουργικό ... Αυτές θα μπορούσαν να είναι οι μόνες λέξεις που λένε όλοι οι πελάτες όταν μπαίνουν στο σπίτι σας. Μπορείτε να ρωτήσετε: "Πώς μπορώ να το κάνω αυτό;" Η απάντηση είναι απλή - να οικοδομήσετε μια ντουλάπα καρέκλα τον εαυτό σας. Κάνε αυτό το μάτι-catcher που αφήνει όλα τα μάτια σε σας! Αυτή η μοντέρνα διακόσμηση στρέφει το διαμέρισμά σας με έναν ιδιαίτερα κομψό τρόπο. Μην πετάτε τις παλιές καρέκλες από το διαμέρισμά σας, θα ήταν καλύτερα να τις χρησιμοποιήσετε. Ακολουθήστε το μάντρα τέχνης μας "Chic αντί του χάους" για να δώσετε στην είσοδό σας μια γενναιόδωρη εμφάνιση. Σε αυτό το άρθρο, θα σας φέρουμε ένα χρήσιμο γάντζο για ρούχα και αξεσουάρ σε λίγα βήματα.

 Ένας χώρος εισόδου που κάνει όλες τις καρδιές να χτυπούν γρηγορότερα

Ένας χώρος εισόδου που κάνει όλες τις καρδιές να χτυπούν γρηγορότεραΓιατί πρέπει να επιλέξετε μια ντουλάπα καρέκλας από όλες τις άλλες ιδέες ντουλάπας; Από τη μία πλευρά, μια τέτοια ντουλάπα μπορεί να δημιουργήσει μια γαλήνια διάθεση. Από την άλλη πλευρά, αυτή είναι μια λειτουργική συσκευή που εμφανίζεται σε ένα εξαιρετικό βλέμμα αντί για το θαμπό βλέμμα ενός απλού γάντζο ρούχων. Σας παρουσιάζουμε έναν λεπτομερή οδηγό που είναι αρκετά κατάλληλος για κάθε βελτίωση στο σπίτι. Αυτή η διακόσμηση θα φέρει τη αίθουσα σας στη ζωή. Έτσι κάθε μέρα αισθάνεστε σαν να τρέχετε κατ 'ευθείαν στο σπίτι σας για να απολαύσετε τη μοναδική διακόσμηση του διαδρόμου σας.

Απαραίτητος εξοπλισμός

Σχεδιασμός χώρος εισόδουΓια να εξασφαλίσετε την ομαλή ροή της κατασκευής της ντουλάπας καρέκλας σας, πρέπει να παρέχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερείς λίστες με υλικά και εργαλεία.

 υλικά:

  • 2 ξύλινες καρέκλες
  • 1 ελάτη πριονισμένη
  • 8 ξύλινες βίδες - 4 x 50 mm
  • 4 πείροι - 8 mm
  • 6 βίδες για προσάρτηση στον τοίχο

Άλλα υλικά:

  • μολύβι
  • γραμμή μέτρησης
  • άσπρη κιμωλία

Εργαλεία:

  • Ασύρματο πριόνι ή ασύρματο κυκλικό πριόνι
  • Λειαντικός κύλινδρος ή χαρτί λείανσης

Έχετε τα πράγματα στις λίστες; Αν ναι, κυλήστε τα μανίκια σας και ακολουθήστε τις οδηγίες "βήμα προς βήμα" για μια ντουλάπα καρέκλας που θα δώσει στο στενό διάδρομο την τελική πινελιά.

Βήμα 1: Προετοιμασία

Ιδέες για διάδρομο σχεδιασμού τοίχου

Πριν αρχίσετε να κόβετε και βιδάζετε, πρέπει να επιλέξετε το σωστό τοίχο στο διάδρομο. Σημαντικό σε αυτή τη φάση της διαδικασίας είναι η μέτρηση του πάχους του τοίχου, επειδή υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης των αγορασθέντων πτερυγίων και βιδών στο πίσω μέρος του τοίχου. Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα σας φέρει καμία ευχαρίστηση. Εάν γνωρίζετε το σωστό πάχος του τοίχου, μπορείτε να αγοράσετε τα αντίστοιχα πείρους και βίδες από το κατάστημα υλικού.

Βήμα 2: Επισημάνετε την περιοχή κοπής

Σχεδιάστε τον χώρο εισόδου - κατασκευάστε τον εαυτό σας μια ντουλάπα καρέκλας

Ξεκινήστε από την πρώτη καρέκλα. Σημειώστε τις αποκομμένες άκρες με τη βοήθεια του μολυβιού και της γραμμής μέτρησης στο κάθισμα της καρέκλας. Βεβαιωθείτε ότι το βάθος της νέας ντουλάπας στον τοίχο δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό. Είναι σημαντικό τα υπολείμματα του καθίσματος να είναι αρκετά μεγάλα για να χρησιμοποιηθούν ως ράφι για τα αξεσουάρ και τις τσάντες σας.

Βήμα 3: Κοπή

Μια εξαιρετική διακόσμηση στο διάδρομοΔιαχωρίστε την καρέκλα με το ασύρματο πριόνι σύμφωνα με τη σήμανση. Για να κάνετε μια ακριβή κοπή, τοποθετήστε το πριόνι σε μια από τις εξωτερικές άκρες και δείτε το. Η σύστασή μας είναι να ζητήσετε βοήθεια από έναν φίλο. Η ομαδική εργασία είναι πάντα πιο αστεία από το να είσαι μόνος.

Βήμα 4: Εξομάλυνση

Πολλές ιδέες για ντουλάπες

Τώρα η κοπή φαίνεται πολύ τραχύ. Είτε με τη βοήθεια του χαρτιού λείανσης είτε με τον κύλινδρο λείανσης, η τομή εξομαλύνεται.

Βήμα 5: Συνημμένο

Ντουλάπες Ιδέες για απομίμηση

Έτσι, τώρα μπορείτε να στερεώσετε τη σχάρα με τη βοήθεια βιδών και πείρων στον τοίχο. Στη συνέχεια τοποθετήστε την καρέκλα στη σταθερή λάμα και στερεώστε την στα ξύλινα πλαίσια χρησιμοποιώντας τις βίδες, έτσι ώστε η καρέκλα να κρέμεται σταθερά στον τοίχο.

Οι ιδέες διακόσμησης διαμερισμάτων μπορούν να βρεθούν εδώ!

Συγχαρητήρια! Έχετε σχεδιάσει το στενό διάδρομο σας με μια υπερσύγχρονη καρέκλα-ντουλάπα, έτσι ώστε να προσελκύει την προσοχή των καλεσμένων σας. Για να ολοκληρώσετε το μεγάλο φινάλε, συμπληρώστε τη γενναιόδωρη εμφάνιση του χώρου εισόδου με αντίθεση σε χρώμα τοίχου, χαλί και διακόσμηση. Μπορείτε να συλλέξετε πολλές ιδέες από την ιστοσελίδα μας και τις γκαλερί φωτογραφιών και να διακοσμήσετε το διάδρομό σας για να δοκιμάσετε. Άλλες ιδέες για ντουλάπα εμφανίζονται στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών. Αφήστε τη φαντασία σας να κυκλοφορήσει ελεύθερη και να σχεδιάσετε την περιοχή εισόδου των ονείρων σας!

Ιδέες DIY

DIY οδηγίες για μια διακόσμηση διάδρομο

Λεπτομερείς οδηγίες για διακόσμηση διαδρόμου

Μικρή ντουλάπα στην είσοδο

Διακοσμήστε το στενό διάδρομο

Φωτογραφίες

Σχεδιάστε ιδέες για ένα στενό διάδρομο

Μια ευρύχωρη διακόσμηση διαδρόμων

Διακοσμητικός διάδρομος από ξύλο

Κατασκευάστε μόνοι σας μια μικρή ντουλάπα

Η ντουλάπα καρέκλα ως δημιουργική διακόσμηση διάδρομο

Πώς θέλετε να διακοσμήσετε το διάδρομό σας;

Ο χώρος εισόδου έχει σχεδιαστεί με τη βοήθεια μιας όμορφης ντουλάπας

Ο διάδρομος σχεδιάζεται με τη βοήθεια μιας κομψής ντουλάπας

Το διάδρομο είναι καλύτερο να ...

Ιδέες για διάδρομο σχεδιασμού τοίχου

Πολλές ιδέες για ντουλάπα για ένα νηπιαγωγείο

Τα κουτιά είναι η πιο όμορφη διακόσμηση στο διάδρομο