Νόστιμες και χαμηλές σε θερμίδες: κάνοντας τον πάγο του νερού μόνοι σας

Χρειάζεστε αναψυκτικά στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού; Φανταστείτε ένα νόστιμο παγωτό χαμηλών θερμίδων! Αλλά αυτό είναι δυνατό - αν κάνετε τον εαυτό σας πάγο νερό. Αυτό είναι το παγωτό με τις χαμηλότερες θερμίδες και πιο νόστιμο από κάθε άλλο, καθώς είναι φτιαγμένο με φρέσκα φρούτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι νερό, φρούτα ή χυμοί και πάγος. Νόστιμο και φθηνό! Ρίξτε μια ματιά στις συνταγές μας και ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τον καλύτερο πάγο του νερού στο σπίτι. Απολαύστε την υπέροχη γκαλερί μας!

Κάνετε τον εαυτό σας πάγο νερό: οι πάγοι

Ο πάγος του νερού κάνει τα είδη των μορφώνΕάν θέλετε να δοκιμάσετε σπιτικό πάγο νερό, πρέπει να αγοράσετε μόνο παγωμένες φόρμες. Το γυαλί απαγορεύεται. Τα καλούπια πρέπει να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Μην ανησυχείτε, δεν είναι καθόλου ακριβό. Οι μορφές πάγου βρίσκονται σε όλα σχεδόν τα σούπερ μάρκετ. Υπάρχει επίσης μια φθηνότερη επιλογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άδειο φλιτζάνι γιαουρτιού. Βάλτε ένα μικρό κουτάλι ή ένα ραβδί συγκράτησης σε αυτό. Η πλήρωση είναι πολύ εύκολη, τότε μπορείτε απλά να χαράξετε έξω και να απολαύσετε τον πάγο του νερού.

Η αρχική συνταγή για σπιτικό πάγο νερού

Νερό πάγου κάνοντας DIY τον εαυτό σαςΤο καλοκαίρι θα βρείτε τα περισσότερα κεράσια, φράουλες και άλλα είδη μούρων και εσπεριδοειδών. Μόνο με το χυμό είναι συνώνυμο, αν δεν έχετε καρπούς. Για την αρχική συνταγή χρειάζεστε περίπου 200 γραμμάρια φρέσκων φρούτων, 150 ml νερού, 3 κουταλιές σούπας ζάχαρης και μερικά φρούτα για να φτιάξετε το παγωτό σας με νερό νόστιμο. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε στη ζάχαρη. Είναι σημαντικό να καθαρίζετε πρώτα τα φρούτα με νερό και ζάχαρη σε χαμηλό επίπεδο. Στη συνέχεια συμπληρώστε τα καλούπια και αφήστε τα να παγώσουν. Έγινε!

Αναζωογονητικό: παγωμένο νερό

Ο πάγος του νερού κάνει τον οπτάνθρακα

Μόνο ένα μπουκάλι συμπυκνωμάτων κόλα ή κόλα είναι αρκετό για να απολαύσετε αυτό το παγωτό cola στο σπίτι. Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να εξετάσετε. Πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε το διοξείδιο του άνθρακα. Ανακινήστε τη φιάλη, ανοίξτε το καπάκι και κλείστε μέχρι να μην υπάρχει πλέον διοξείδιο του άνθρακα. Αν έχετε συμπύκνωμα κόλα, διαλύστε το σε νερό και στη συνέχεια παγώστε. Ο πάγος του νερού χρειάζεται μερικές ώρες για να τελειώσει. Εκτός από την κόλα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λεμονάδα. Αυτό φαίνεται επίσης πιο δροσερό το καλοκαίρι.

Ο πορτοκαλί πάγος του νερού παρασκευάζεται μόνο με χυμό πορτοκαλιού

Ο πάγος του νερού κάνει χυμό

Ο πάγος του νερού κάνει τα πορτοκάλιαΟι παγωμένες κρέμες νερού κάνουν συνταγές

Ο πάγος του νερού κάνει ιδέες

Ο πάγος του νερού κάνει τα μούρα

Ο πάγος του νερού κάνει φράουλες

Ο πάγος του νερού σχηματίζεται

Ο πάγος του νερού είναι καρποφόρος

Ο πάγος του νερού κάνει τα φρούτα

Κάνετε τον εαυτό σας πάγο νερό

Ο πάγος του νερού κάνει ιδέες

Παγωμένο νερό συνταγή μόνοι σας

Ο πάγος του νερού κάνει ενδιαφέροντα σχήματα

Κάνετε τον εαυτό σας πάγο για παιδιά

Ο πάγος του νερού κάνει τα κεράσια

Ο πάγος του νερού παράγει διαφορετικά φρούτα

Ο πάγος του νερού κάνει κι αϊ

Ο πάγος του νερού κάνει νόστιμα

Ο πάγος του νερού είναι πολύχρωμος

Παγωμένο νερό συνταγή μόνοι σας

Οι παγωμένες κρέμες νερού κάνουν συνταγές

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: