Προκατασκευασμένο ξύλο: 21 ιδέες φιλικές προς το περιβάλλον

Προκατασκευασμένο ξύλο είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση για να ξεφύγετε από την ταραχώδη καθημερινή πραγματικότητα και να βυθίσετε τον εαυτό σας στον κόσμο της δασικής ξεκούρασης. Εάν είναι επιθυμητό, ​​τα προκατασκευασμένα σπίτια μπορούν να κατασκευαστούν σε διαφορετικά σημεία. Ευεξία, ηρεμία, άνεση - όλα συνδυάζονται σε ένα μικρό, ευχάριστο σπίτι. Η απλή αρχιτεκτονική είναι ένα παράδειγμα οικολογικού σχεδιασμού που μπορεί να είναι τόσο βολικό και πρακτικό. Ο αριθμός των δωματίων θα μπορούσε να επιλεγεί όπως επιθυμείτε. Με αυτό τον τρόπο έχετε μόνο ό, τι χρειάζεστε πραγματικά - ό, τι χρειάζεστε και τίποτα άλλο. Εάν είστε λάτρης της φύσης και αξία φρέσκο ​​αέρα, τότε μπορείτε να ξεφύγετε από τη μεγάλη πόλη για λίγες μέρες σχεδιάζοντας ένα παραμυθένιο ξύλινο προκάτοχο. Παρακάτω θα βρείτε συναρπαστικές ιδέες και διαφορετικούς τύπους δημιουργικών προκατασκευασμένων σπιτιών από ξύλο.

Ένα ξύλινο προκατασκευασμένο σπίτι μπορεί να κατασκευαστεί σε διαφορετικά στυλξύλινο προκατασκευασμένο σπίτιξύλινο προκάτοχο δύο ορόφωνξύλινο προκάτοχο σύγχρονο

Προκατασκευασμένα σπίτια από ξύλο στα βουνά

άνετο, άνετο ξύλινο σπίτιΞύλινο προκατασκευασμένο σπίτι πρακτικό

ξύλινο προκάτοχο κομψό

ξύλινο προκατασκευασμένο σπίτι ευχάριστο

Μια προκατασκευασμένη ξυλεία μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε μορφή και μορφή, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις. Είτε μεγάλο είτε μικρό, φυσικά εξαρτάται από τις ανάγκες των ιδιοκτητών. Συμβουλή - όσο περισσότερο το γυαλί στο σπίτι, τόσο περισσότερο φως μέσα. Ειδικά εάν το ξύλινο προκατασκευασμένο σπίτι βρίσκεται στο δάσος, συνιστάται να χρησιμοποιείτε περισσότερο γυαλί. Διαφορετικά στυλ και σχέδια μπορούν να συνδυαστούν για ένα προκατασκευασμένο σπίτι από ξύλο - από υπερσύγχρονο έως vintage. Και όλοι τους δημιουργούν ακόμα μια ζεστή ατμόσφαιρα γιατί, όπως γνωρίζουμε, το ξύλο έχει φυσικές ιδιότητες. Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνεστε άνετα και άνετα, ανεξάρτητα από το τι εσωτερική διακόσμηση επιλέγετε.

Το ξύλινο προμαχώριο έχει μια απλή οικολογική φιλοσοφίααπλή ξύλινη προκατασκευασμένη κατοικία

ξύλινα προκατασκευασμένα κτίρια προσέγγιση προσέγγιση

ξύλινο προκάτοχο διαφορετικό

Η έννοια μιας τέτοιας προκατασκευασμένης κατοικίας είναι απλή και απλή - είναι κατασκευασμένη από ξύλο που είναι κατάλληλο για επαναχρησιμοποίηση. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα κατασκευάζονται συνήθως εκ των προτέρων και στη συνέχεια συναρμολογούνται και συναρμολογούνται μόνο. Οι ξύλινοι τοίχοι φέρνουν μαζί τους μια φυσική αίσθηση, συνδυάζοντας αυτή τη ζεστασιά και μερικές φορές δημιουργώντας οπτική μεγέθυνση σε ένα δωμάτιο. Η απλή κατασκευή είναι πολύ συμφέρουσα καθώς εξοικονομεί το κόστος εγκατάστασης.

Πρακτικά κομψά ξύλινα προκατασκευασμένα σπίτιαΞύλινο προκατασκευασμένο σπίτι μπαλκόνι

ξύλινο προκάτοχο φωτεινό

ξύλινο προκατασκευασμένο σπίτι απλό

ξύλινο προκατασκευασμένο σπίτι οικονομικό

ξύλινο προκατασκευασμένο σπίτι ζεστό δάσος

ξύλινα προκατασκευασμένα σπίτια επιπλωμένα

ξύλινο προκάτοχο κομψό

Ξύλινο προκατασκευασμένο σπίτι πρακτικό

ξύλινο προκατασκευασμένο σπίτι απέτυχε

Προκατασκευασμένο από ξύλο ένα όροφο

απλή ξύλινη προκατασκευασμένη κατοικία

Χαρίστε στον εαυτό σας την ειρήνη με ένα προκατασκευασμένο σπίτι από ξύλο! Οικονομικό και ταυτόχρονα κομψό, ένα τέτοιο σπίτι είναι η τέλεια επιλογή για εσάς, αν θέλετε να απολαύσετε ένα όμορφο τοπίο στην ειρήνη!

Αποθήκευση