Ζώντας δίπλα στη θάλασσα: 12 συμβουλές για αναζήτηση ακινήτων στην Sylt εκπληρώνουν το όνειρο!

"Η θάλασσα δεν είναι τοπίο, είναι η εμπειρία της αιωνιότητας", γράφει ο Thomas Mann. Αφήστε τον εαυτό σας να μεταφερθεί σε ένα παραμυθένιο τόπο λαχτάρας για τη Γερμανία - το νησί Sylt! Αν κοιτάξετε τη χρυσαφένια θάλασσα από τα σπίτια κατά την ανατολή του ηλίου, θέλετε να μείνετε εκεί για πάντα! Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί Γερμανοί ενοικιάζουν ένα ονειρεμένο διαμέρισμα διακοπών στην Sylt και στη συνέχεια ονειρεύονται όλη τη ζωή τους από το αεράκι στο νησί! Το μεγάλο όνειρο της ζωής στη θάλασσα μπορεί ήδη να εκπληρωθεί! Με τις συμβουλές μας για την αναζήτηση ακινήτων στην Sylt θα πάρετε το αεράκι και τον αέρα της θάλασσας απευθείας στο σπίτι σας. Επειδή το σπίτι είναι όπου η θάλασσα είναι!

Sylt - η βασίλισσα των νησιών!

Sylt - η βασίλισσα των νησιών!Ατελείωτες μεγάλες αμμόλοφοι, πρώτα κόκκινοι, μετά χρυσές. Πίσω από αυτό - τη χρυσή αστραφτερή θάλασσα. Ελεύθερος ορίζοντας ... μόνο ένας κόκκινος και άσπρος ζωγραφισμένος φάρος φαίνεται. Ο αέρας και η γεύση του αέρα είναι αλμυρά. Μια αίσθηση ότι προσγειώσατε σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Καλώς ήλθατε στο Sylt! Ονομάζεται βασίλισσα των νησιών και τόπος λαχτάρα στη Βόρεια Θάλασσα, στους 55 βαθμούς Β και 8 βαθμούς ανατολικά. Σε πάνω από 40 χιλιόμετρα μπορείτε να περιμένετε τις καλύτερες αμμώδεις παραλίες που κάνουν την καρδιά ευρεία! Το Sylt δεν είναι μόνο ένα νησί, η Sylt σημαίνει ζωή και πάθος. Μια λαχτάρα για αυτό το μέρος έρχεται ξαφνικά και όταν πρόκειται για διακοπές, όλα πρέπει να τελειώσουν πολύ γρήγορα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει εάν επιλέγετε μακροχρόνια διαμονή. Με μερικές χρήσιμες συμβουλές, είμαστε ο οδηγός σας στην αναζήτηση ακινήτων στο Sylt!

Συμβουλές για την αναζήτηση ακινήτων στο SyltΑναζήτηση ακινήτου στο Sylt - τι πρέπει να γνωρίζετε;

Αναζήτηση ακινήτου στο Sylt - τι πρέπει να γνωρίζετε;

Περίπου 20.000 άνθρωποι ζουν στο τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Γερμανίας και περίπου 900.000 επισκέπτες. Εάν θέλετε να είστε ένας από τους πρώτους, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε μερικά πράγματα. Η προσφορά ακινήτων είναι ποικίλη και για να βρείτε ένα ευχάριστο και κατάλληλο για σας να μείνετε στο Sylt, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε μια έμπειρη μεσιτική εταιρεία. Δεν θα σας προσφέρει μόνο μια ευρεία επιλογή, αλλά και επαγγελματικές συμβουλές. Από την εμπειρία γνωρίζουμε ότι ένα ευρύ φάσμα ακινήτων μπορεί να βρεθεί στο Sylt στο rt-immobilien-sylt.de. Το πρώτο βήμα στην αναζήτηση ενός ακινήτου στο Sylt είναι να σκεφτείτε το είδος του ακινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το νησί προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων - από ένα ρομαντικό Frisian σπίτι, σε ένα χαλαρό οικογενειακό σπίτι σε υψηλής ποιότητας semi-detached σπίτια. Η τοποθεσία έχει επίσης μεγάλη σημασία. Θα πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για το αν ψάχνετε για τουριστικά θέρετρα όπως Kampen, Westerland και Wenningstedt ή λιγότερο συχνές περιοχές και κοντά στην παραλία. Δεν πρέπει να παραβλεφθεί, θα πρέπει να περιλαμβάνει τα πλησιέστερα καταστήματα, εστιατόρια και μονοπάτια πεζοπορίας. Ακριβώς όπως οικοδόμηση ενός σπιτιού, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά το είδος του σπιτιού που σας ταιριάζει καλύτερα. Είναι πάντα καλύτερο να σχεδιάσετε ένα ακόμα δωμάτιο, καθώς οι ανακαινίσεις θα συνεπάγονται επιπλέον κόστος. Μην ξεχνάτε ότι το Sylt είναι ένα νησί διακοπών και υπάρχουν τακτικά γεγονότα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Αυτές περιλαμβάνουν μια συνάντηση Harley, συναυλίες υπαίθρου και διάφορα αθλητικά γεγονότα. Μάθετε πού βρίσκονται οι ημερομηνίες, οπότε το νέο σας διαμέρισμα δεν βρίσκεται κοντά.

Αναζήτηση ακινήτου στο Sylt - τι πρέπει να γνωρίζετε;

Πριν ξεκινήσετε, αλλά με την αναζήτηση του νέου σπιτιού σας στη Sylt, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε στο ευπροσάρμοστο και όμορφο νησί. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Διαμέρισμα στο SyltΑνακαλύψτε την Sylt: Ο αγκώνας - ένα φυσικό τοπίο που απλά κόβει την ανάσα!

Ανακαλύψτε την Sylt: Ο αγκώνας - ένα φυσικό τοπίο που απλά κόβει την ανάσα!

Ο παλαιότερος και ο μεγαλύτερος φάρος στη Sylt

Ο παλαιότερος και ο μεγαλύτερος φάρος στη Sylt

Westerland - όπου βρίσκονται τα περισσότερα ξενοδοχεία και διαμερίσματα 

Westerland - όπου βρίσκονται τα περισσότερα ξενοδοχεία και διαμερίσματα

Ζανζιβάρη - το εστιατόριο λατρείας 

Ζανζιβάρη - το εστιατόριο λατρείας στο Sylt

Kampen - ο τόπος των πάρτι και διασημοτήτων

Kampen - ο τόπος των πάρτι και διασημοτήτων

Συσκευάστηκε επίσης ο πυρετός του νησιού; Τότε περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα αεράκι της αιωνιότητας όταν βρείτε το νέο σπίτι σας δίπλα στη θάλασσα! Απενεργοποιήστε την καθαρή πραγματικότητα και κρατήστε το συναίσθημα για πάντα. Στον Sylt θα επαναπροσδιορίσετε την ελευθερία και θα ζήσετε το όνειρό σας. Η Sylt προσβλέπει στο γέλιο σας! Σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση και ωραίες στιγμές με τη νέα πρόκληση!

Αναζήτηση ακινήτου στο Sylt Apartment on Sylt στο Sylt

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: