Οθόνη με διακοσμητικό φράκτη μπαμπού – 50 πρωτότυπες ιδέες

Πρόσφατα, η οθόνη μπαμπού γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Με μπαμπού φράχτη, μπορείτε όχι μόνο να διαχωρίσετε τις διαφορετικές περιοχές στον κήπο ή τη δική σας γη από εκείνες της γειτονιάς. Αυτός ο τύπος φράχτη προσφέρει τη δυνατότητα να βελτιωθεί σημαντικά η εμφάνιση του σπιτιού σας, δίνοντάς του μια κομψή εμφάνιση. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με όλα τα οφέλη του φράχτη κήπου από μπαμπού, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως πρόταση για να επιλέξει αυτή την παραλλαγή.

Πολύ περισσότερο από την κομψή διακόσμηση του κήπου

μπαμπού φράχτηΚήπος φράχτη από μπαμπούΣχεδιασμός κήπου μπαμπού φράχτη

Πλέγμα από μπαμπού σχεδιασμό κήπου

Μπαμπού μοτίβο φράχτηδημιουργικές ιδέες κήπο σχεδιασμό φράχτη από μπαμπού

κλασικό μπαμπού φράχτη

Κήπος διακοσμούν μπαμπού φράχτη

Μια μπαμπού φράχτη είναι πολύ περισσότερο από μια κομψή διακόσμηση κήπου, καθώς εγγυάται την τέλεια προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Το μπαμπού μπορεί πραγματικά να φτάσει σε ύψος πάνω από 10 μέτρα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό εάν δεν θέλετε ένα ατελείωτο φράχτη. Μπορείτε να βρείτε μπαμπού σωλήνες σε διάφορα μεγέθη και διαμέτρους στην αγορά, και θα μπορούσατε εύκολα να επιλέξετε το σωστό μοντέλο για τον κήπο σας. Το μπαμπού επίσης προτιμάται πολύ στον τομέα της κατασκευής επίπλων, επειδή έχει τρεις χρήσιμες ιδιότητες - το υλικό είναι πολύ ελαφρύ, ανθεκτικό στον παγετό και ανθεκτικό στην υγρασία. Αυτό κάνει τους μπαμπού φράκτες μια λογική τιμή και πραγματικά εύκολο να διατηρηθεί εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό ξύλο και μέταλλο φράχτη. Τέτοιοι φράκτες είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους κλίματος, καθώς αντιστέκονται τόσο στη θερμότητα όσο και στο κρύο.

Οθόνη στον κήπο με μπαμπού φράχτη

Μπαμπού φράχτη ως οθόνη στον κήπο

Σχεδιασμός φράχτη μπαμπού

Κήπος φράχτη από μπαμπού

Πλέγμα από μπαμπού

Κήπος φράχτη από μπαμπού δημιουργικές ιδέες

διακοσμητικό μπαμπού φράχτη ενδιαφέρον μοντέλο

διακοσμητικό μπαμπού φράχτη

αρχικό σχεδιασμό κήπου μπαμπού φράχτη

Οι κατασκευές μπαμπού θεωρούνται σταθερές και ανθεκτικές, ειδικά αυτές που υποστηρίζονται από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο φράκτης μπορεί είτε να κατασκευαστεί σύμφωνα με τις διαστάσεις του πελάτη είτε να αγοράσετε τα προκατασκευασμένα στοιχεία που υπάρχουν στην αγορά. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, συνιστάται επαγγελματική συμβουλή, οπότε αγοράζετε τα μέρη καλύτερα σε ειδικό κατάστημα. Η εγκατάσταση του φράχτη από μπαμπού δεν είναι περίπλοκη και δεν διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα. Αν θέλετε να φτιάξετε τον εαυτό σας φράχτη, πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή - η κοπή των μπαμπού σωλήνων μπορεί να είναι πραγματικά κουραστική, αφού το μπαμπού θεωρείται σκληρό ξύλο. Οι μεμονωμένοι σωλήνες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας σιδερένιο σύρμα - οπότε το τρυπάνι δεν είναι απαραίτητο.

Απαραίτητη φροντίδα

Κήπος φράχτη από μπαμπού

Φράχτη του σχεδιασμού μπαμπού κήπο

Bamboo φράχτη αρχική εμφάνιση

Μπαμπού φράχτη διακοσμούν τον κήπο

δημιουργικό κήπο μπαμπού φράχτη

σκοτεινό μπαμπού φράχτη κήπο διακόσμηση

Bamboo φράχτη πρωτότυπο σχεδιασμό κήπου

Μπαμπού φράχτη σκούρο διακόσμηση κήπου

Όπως όλα τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, ο μπαμπού φράχτης χρειάζεται κανονικό βούρτσισμα. Μπορείτε να διατηρήσετε το φυσικό χρώμα του μπαμπού χρησιμοποιώντας ένα καθαρό παλτό, ή να βάψετε το φράχτη σε φωτεινά χρώματα για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα - αυτό είναι σίγουρα θέμα γεύσης. Το πιο σημαντικό, όταν αγοράζετε, δεν επιλέγετε προϊόντα που έχουν υποστεί επεξεργασία με χημικά μέσα - τέτοιοι φράκτες δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο φράκτης μπαμπού είναι επίσης φιλικός προς το περιβάλλον

σκοτεινό φράχτη κήπο από μπαμπού

Διακόσμηση του κήπου

Μπαμπού φράχτη πλέγματος

μπαμπού φράχτη

ενδιαφέρον μπαμπού φράχτη σχεδίασης του κήπου

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα των μπαμπού φράκτες είναι ότι είναι φιλικές προς το περιβάλλον σε σύγκριση με τις περισσότερες άλλες περιφράξεις κήπο. Για παράδειγμα, για ένα παραδοσιακό ξύλινο φράκτη, τα δέντρα κόβονται που χρειάζονται δεκαετίες για να αναγεννηθούν. Το μπαμπού ως γρασίδι, από την άλλη πλευρά, μπορεί να αναπτυχθεί και πάλι πολύ γρήγορα μετά την αποκοπή των σωλήνων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή μπαμπού φράχτη είναι μια περιβαλλοντικά συνειδητή λύση - επιβραδύνει την αποψίλωση των δασών.

Ελκυστική και εξωτική εμφάνιση

Μπαμπού φράχτη πλέγματος

Μπαμπού φράχτη λαμπρό κήπο διακόσμηση

ψηλό φράχτη κήπου από μπαμπού

Μπαμπού φράχτη με ενδιαφέρον σχέδιο

ελκυστικό φράχτη από μπαμπού

Μπαμπού φράχτη κήπου

Κήπος ιδέες σχεδιασμού μπαμπού φράχτη

χαμηλό μπαμπού φράχτη με πρωτότυπο σχεδιασμό

σύγχρονο φράκτη κήπου

Κήπος φράχτη από μπαμπού δημιουργικές ιδέες

ψηλό φράχτη κήπου από μπαμπού

υψηλό φράχτη από μπαμπού

Μπαμπού δημιουργικές ιδέες σχεδιασμού

Κήπος σχεδιασμός μπαμπού φράχτη

Το μπαμπού χαρακτηρίζεται από την ελκυστική και εξωτική του εμφάνιση, και ένα φράχτη από αυτό το υλικό προσφέρει την ευκαιρία να φέρει ασιατική αφή στο δικό σας κήπο. Με την πάροδο του χρόνου, το μπαμπού παίρνει μια ενδιαφέρουσα ασημένια νότα, που το καθιστά ιδιαίτερα όμορφο. Υπάρχουν πάνω από 1060 είδη μπαμπού που μπορείτε να επιλέξετε και η κατασκευή φράχτων μπορεί επίσης να ποικίλει - ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Σε μέρη με θερμότερα κλίματα είναι ακόμη δυνατό να κατασκευαστεί ένας ζωντανός, αναπτυσσόμενος μπαμπού φράκτης, ο οποίος θα δώσει σίγουρα στον κήπο σας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Τι άλλο πρέπει να ληφθεί υπόψη

Μπαμπού φράχτη κλασική εμφάνιση

Φράχτη των ιδεών σχεδιασμού μπαμπού

δημιουργικό σχεδιασμό ιδεών του κήπου

μπαμπού φράχτη

Μπαμπού φράχτη ως οθόνη στον κήπο

Bamboo φράχτη μοντέρνο σχεδιασμό

μπαμπού φράχτη με χαμηλά μάτια

Όταν πρόκειται για μπαμπού φράκτες, υπάρχει μόνο ένα μείζον μειονέκτημα να έχετε κατά νου - το μπαμπού θεωρείται ένα πολύ εύφλεκτο υλικό. Εάν ο φράκτης βρίσκεται πολύ κοντά σε ανοικτές εστίες, είναι δυνατή η εκτόξευση σπινθήρων - έτσι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς. Αυτό το γεγονός πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τον προσδιορισμό της θέσης του μπαμπού φράχτη στον κήπο σας.