Κήπος ξύλου πύλη – Rustic Vs. μοντέρνο σχεδιασμό

Μια πύλη καλωσορίζει τους επισκέπτες στον κήπο τους ή στο σπίτι. Χρειάζεται μια πύλη οπουδήποτε ένας φράκτης ή ένας τοίχος κήπου χωρίζει το δρόμο ή το μονοπάτι. Οι πιο συνηθισμένες πύλες στον κήπο είναι οι αυτοκινητόδρομοι, οι πύλες της αυλής και οι μπροστινές πύλες εισόδου.
Όταν πρόκειται για την εμφάνιση της πύλης σας, οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες. Περιέγραψε 50 μεγάλες ιδέες για το "Gartentor Holz - Rustic Vs. μοντέρνο σχέδιο ". Ο στόχος σας μπορεί να είναι απλός ή περίπλοκος, μεγάλος ή μικρός, ανοιχτός ή αλεξίσφαιρος, κατασκευασμένος από ξύλο ή σίδηρο.

Πόρτα κήπου ξύλο - μεγάλο ή μικρό;

Κήπος ξύλο πύληΗ πλευρική αυλή και οι μπροστινές πύλες εισόδου, μερικές φορές πύλες πεζών, επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στην αυλή ή στην είσοδο. Μια πύλη πεζών θα πρέπει να έχει πλάτος τουλάχιστον 36 ίντσες. Οι περισσότερες πύλες πεζών είναι μονές πύλες. αλλά αν προτιμάτε την εμφάνιση ενός διπλού στόχου, αυτό είναι επίσης μια πιθανότητα. Μια διπλή πύλη πεζών φαίνεται καλή για μπροστινή είσοδο. Αυτός ο τύπος πύλης πρέπει να περιστρέφεται προς τα μέσα και να εισάγει τους επισκέπτες στην αυλή σας.

Κήπος ξύλο πύλη - Όμορφες εξωτερικές ιδέες

Πύλες κήπου ξύλινες πόρτεςΟ Chad Hoover του Hoover Fence δίνει μια λεπτομερή περιγραφή των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των ξύλινων πύλων και γιατί συχνά αφήνονται στους επαγγελματίες. "Όταν κοιτάζετε τις ξύλινες πύλες, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι η πιο κοινή αιτία των ελαττωμάτων που συμβαίνουν. Το ξύλο είναι από τη φύση του ένα μαλακό προϊόν που επεκτείνεται και συστέλλεται και μαλακώνει μόνο με την πάροδο του χρόνου. Ως εκ τούτου, οι ξύλινοι σύνδεσμοι σε μεντεσέδες και μεντεσέδες συχνά χάνουν τη συγκολλητικότητα τους. Το ξύλο είναι ένα δύσκολο υλικό για να δουλέψετε. Για να δημιουργήσετε μια υψηλής ποιότητας δομή ξύλου, πρέπει να έχετε δεξιότητες που δεν κατέχουν όλοι. Για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, θα ήταν καλύτερο να παραγγείλετε ένα χαλύβδινο πλαίσιο με την πόρτα και να το εγκαταστήσετε μόνοι σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει την απογοήτευση να προσπαθήσετε να φτιάξετε τη δική σας πόρτα και το όλο πράγμα θα αποτύχει. Μια ξύλινη κατασκευή είναι σωστά κατασκευασμένη, με τα ξύλινα στοιχεία να ταιριάζουν με τα άλλα μέρη (βίδες, παξιμάδια κλπ.). Η σωστή κατασκευή είναι χρονοβόρα και, κατά κανόνα, απαιτεί πιο εξειδικευμένα εργαλεία από αυτά που έχει ο καθένας στο γκαράζ.

Κήπος ξύλινη πόρτα σε ρουστίκ σχεδιασμό

κήπος ξύλινη πύλη βότσαλα βότσαλα κήπου μονοπάτια

Οι πύλες είναι το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι βλέπουν και παίρνουν μια εντύπωση ολόκληρου του σπιτιού. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, να έχετε κατά νου αυτούς τους κανόνες: πρώτον, το ύψος της πύλης πρέπει να ταιριάζει με το ύψος του φράχτη ή του τοίχου. Εάν η πόρτα σας είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή, θα είναι ασύμβατη. Δεύτερον, χρησιμοποιείτε πάντα μεταλλικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ανθεκτικοί και πανέμορφοι μεντεσέδες και μάνδαλα πόρτας θα αυξήσουν την ελκυστικότητα και τη μακροζωία μιας πόρτας. Τρίτον, πρέπει να εφαρμόσετε ένα χρώμα ή μια βαφή στην πύλη. Ζωγραφίστε την πύλη σας σε ένα ζεστό, φιλόξενο χρώμα που θα προσελκύσει την προσοχή. Έτσι οι άνθρωποι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι σε εσάς. Τέλος, για λόγους ασφαλείας, η πύλη δεν πρέπει ποτέ να είναι στην αρχή μιας σκάλας. Μια πύλη πρέπει πάντα να βρίσκεται στο κάτω μέρος των σκαλοπατιών, με αρκετό χώρο για να ανοίξει, μακριά από τα σκαλοπάτια.

Πύλη κήπου με birdhouse

Πύλη κήπου ξύλινο σχεδιασμό ξύλο πουλιών

Μια ξύλινη πύλη προσφέρει μια χαλαρωτική και φιλόξενη είσοδο σε κάθε κήπο. Οι ξύλινες πύλες μπορούν να έχουν μια σταθερή κατασκευή εάν θέλετε να απολαύσετε το απόρρητό σας. Η άλλη επιλογή θα ήταν να προτιμάτε ένα ανοιχτό ύφος. Η κορυφή μιας ξύλινης πόρτας μπορεί να είναι καμπύλη, λυγισμένη ή ακόμα και σαν σχάρα. Ένα λεπτό στρώμα χρώματος ή μερικοί λεκέδες μπορεί να μετατρέψει μια ξύλινη πόρτα σε μια καλλιτεχνική πόρτα και, ως εκ τούτου, να αλλάξει εντελώς το βλέμμα του σπιτιού σας. Παρόμοια με μια πόρτα, μια ξύλινη πύλη σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε ένα παράθυρο, μια λαβή και ακόμη και μια μάνταλο.
Εάν επιλέξετε μια ξύλινη πύλη, θα πρέπει να επιλέξετε ένα είδος ξύλου που είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Ορισμένοι τύποι ξύλου είναι πιο ευαίσθητοι σε καιρικές συνθήκες και βλάβες από άλλα έντομα. Τα δημοφιλή δάση για τις εξωτερικές πύλες είναι το Δυτικό Κόκκινο Κέδρος, το ξύλο και η ξυλεία που έχουν υποστεί επεξεργασία υπό πίεση. Ακόμη και αν επιλέξετε το σωστό είδος ξύλου, ένας ξύλινος φράκτης πιθανόν να απαιτεί ακόμα τη βαφή, το τρίψιμο ή την κηλίδωση τουλάχιστον κάθε δύο χρόνια.

Κήπος ξύλινη πύλη παλιάξύλινη πύλη κήπου παραγγελία

πύλη κήπου ξύλο μπλε θέαμα προστασία κτιρίου τοίχου

gartento ξύλινη πολύχρωμη ιδέα ανακύκλωσης παλετών

πύλη κήπου ξύλινες πύλες στον κήπο με το χρυσό κρίνο

ξύλινο κύβο πύλης κήπου

ξύλο πύλη κήπου την ειδική πύλη

κήπο ξύλο πύλη διπλή πτέρυγα ξύλινο πλαίσιο μπαμπού γεμίζοντας αδιαφανές

Κήπος ξύλο πύλη ένα εξαιρετικά ανθεκτικό ξύλο

κήπο πύλη είσοδο ξύλου πύλη γκρι

κήπο ξύλινη περίφραξη περίφραξη πράσινο sylt

ξύλο πύλη κήπου για να χτίσετε μια πύλη στον κήπο σας

πύλη κήπου ξύλινη πύλη ζωοτροφών

κήπο κορνίζα ξύλινο κήπο

κήπος ξύλο κήπου κήπο εξωραϊσμού

πόρτα κήπου ξύλο εξωραϊσμός κήπος πόρτα ξύλο γραφείο λάκα στροβιλοσυμπιεστή

Κήπος κήπο ιδέες κήπου

πύλη κήπου ξύλινη πύλη κήπου

κήπο πόρτα ξύλινο κήπο πόρτα κινέζικο τρύπα προσφορά ιδέα

κήπος πύλη ξύλου κήπο κήπος ιδέες σχεδιασμού τεράστια καρδιά

πύλη κήπου πύλη εισόδου ξύλο της σειράς Bergstedt

πύλη κήπου ξύλο γκρι ξύλινη πύλη sylter stonewall

πόρτα κήπου ξυλεία σκληρού ξύλου λάκα

Κήπος ξύλινη πόρτα με παράθυρο σε σχήμα καρδιάς

Κήπος ξύλο πύλη σε λευκό

κήπος πύλη ξύλο κλασικό πύλη κήπου αντίκες λευκό

κήπο ξύλινη πύλη κήπου

πόρτα κήπου ξύλο μαζική πόρτα κήπος πύλη ξύλου οπτική προστασία τοίχου κτίριο

κήπος ξύλο πύλη στερεό ξύλο κήπο πύλη μέταλλο μεντεσέδες κήπο τοίχο

Πόρτα κήπου ξύλο στερεά μεταλλικά ξύλινα μεντεσέδες κήπο Ιαπωνίας

κήπο ξύλο πύλη μοντέρνο μονοπάτι κήπου

Κήπος ξύλινες ρομαντικές ιδέες

Το αρχικό Sylter Friesentor έκανε την μέτρηση

πύλη κήπου ξύλινα τριαντάφυλλα λευκό ξύλο

κήπο ξύλινη πόρτα στρογγυλή τόξα

Πόρτα κήπου ρουστίκ ξύλο

ξύλινη πόρτα κήπου ρουστίκ ξύλινες πύλες ιδέες κήπων

κήπο πύλη ξύλου sylter πατάτες τηγανητές μετά από τεράστια πύλη κήπου

πόρτα κήπου ξύλο λευκό διακοσμημένο κήπο εξωραϊσμού φυτών

Πύλη κήπου από τον Peters + Peters

Πύλη κήπου βαμμένο λευκό ξύλο

Κήπος ξύλινο λευκό ξύλο Ohland

πύλη ξύλου πόρτα πύλη

κήπο ιδέες ξύλο πύλη

Πύλη κήπου ξύλου Ironwood Πύλες Αριζόνα

κήπο ξύλινη ξύλινη ξύλινη σκηνή κήπου kendal