Εσωτερικός κήπος εσωτερικού χώρου: Φέρτε τη φύση στο σπίτι

Ονειρεύεστε τις εμπειρίες της φύσης και θα θέλατε να έχετε τη φύση στο σπίτι σας; Ο παραδοσιακός τρόπος είναι η καλλιέργεια φυτών εσωτερικού χώρου σε γλάστρες. Αλλά τι λέτε για τους πράσινους τοίχους; Πλήρως φυτεμένο με χόρτα. Γιατί όχι; Αν δεν έχετε χώρο για έναν όμορφο κήπο, κάντε το στο σπίτι σας στους τοίχους! Ο κάθετος κήπος ενισχύει την ευημερία στο σπίτι σας και φέρνει φρέσκο ​​αέρα. Αυτοί οι πράσινοι τοίχοι θα δώσουν στο σπίτι σας μια εξωτική αφή! Δοκιμάστε το! Πώς; Απλά ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ας σας πείσουμε για τις φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα!

Ο κάθετος κήπος έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα

Κάθετος κήπος στην κουζίναΥπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που έχει ο κατακόρυφος κήπος. Όχι μόνο δημιουργεί μια ζεστή και καταπραϋντική ατμόσφαιρα, αλλά και ενισχύει την παραγωγή οξυγόνου. Εάν ο τοίχος είναι καλυμμένος με φυτά, είναι πολύ καλά μονωμένος. Συνιστάται για το εσωτερικό σχέδιο είναι πλαστικές κορνίζες φωτογραφιών, αντί για φύτευση ολόκληρου του τοίχου. Έτσι μπορείτε να ορίσετε μεγάλες προφορές. Εάν ο πράσινος τοίχος είναι πολύ μεγάλος, μπορεί να σχηματιστεί μούχλα. Μπορείτε να διακοσμήσετε τον κατακόρυφο κήπο σε όμορφο ξύλινο κουτί, το οποίο είναι χαρακτηριστικό της διακόσμησης σε ύπαιθρο. Εάν το σπίτι σας είναι εμπνευσμένο από τον μινιμαλισμό και τον εκσυγχρονισμό, επιλέξτε πλαίσια από μέταλλο, σκυρόδεμα ή απλά πλαίσια εικόνων σε απλό λευκό.

Ποια φυτά είναι κατάλληλα;

Κάθετος κήπος για την τέλεια περιοχή χαλάρωσηςΤα φυτά που προτιμούν μερική σκιά είναι ιδανικά για τον κάθετο κήπο στο σπίτι. Arrowroot, κάκτος ή φτέρες είναι μόνο ένα παράδειγμα φύτευσης των πράσινων τοίχων σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά βότανα. Εάν χρειάζεται να φυτέψετε μεγαλύτερα πλαίσια εικόνων, είναι καλύτερο να επιλέξετε δύο τύπους φυτών. Αλλά αν ο κάθετος κήπος σας είναι το μέγεθος μιας εικόνας πάνω από τον καναπέ στο σαλόνι, απλά αποφασίζετε για ένα είδος φυτού. Αυτή η φυσική πράσινη εικόνα φαίνεται πολύ μοντέρνα και κομψή με λευκή διακόσμηση. Με τη βοήθεια των ανθοφόρων ειδών φυτών μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε ένα μοναδικό κομμάτι της τέχνης! Το πιο σημαντικό είναι ότι τα διαφορετικά φυτά με παρόμοιες ανάγκες υγρασίας, ώστε να μπορείτε να φροντίζετε κατάλληλα γι 'αυτά. Το φως είναι επίσης ένα σημείο μεγάλης σημασίας όταν μιλάμε για φροντίδα. Αλλά όχι μόνο. Με την επιλογή των εξαιρετικών λαμπτήρων με μοντέρνο σχεδιασμό, θα τονίσουμε την ομορφιά αυτού του κατακόρυφου κήπου και θα αποτελέσει πραγματικό μάτι!

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι το σύστημα φύτευσης

Κάθετος κήπος με συνδυασμό ξύλου

Έχεις ήδη πεισθεί; Αλλά υπάρχει μια πιο σημαντική προϋπόθεση που πρέπει να έχετε κατά νου. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τον μεγάλο κατακόρυφο κήπο, οι απαιτήσεις για ένα σύστημα φύτευσης πρέπει να πληρούνται. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο λόγος που τα φυτά συνδέονται στον τοίχο. Αλλά αν χρησιμοποιείτε πλαίσια εικόνων ή κουτιά τοίχου, μπορείτε να τα γεμίσετε με υπόστρωμα. Διαφορετικά πρέπει να αγοράσετε ένα τέτοιο σύστημα ή γιατί να μην το κατασκευάσετε μόνοι σας; Από μια παλέτα Euro θα δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό κατακόρυφο κήπο, ο οποίος είναι ιδανικός για την κουζίνα. Τα ράφια παπουτσιών, τα οποία είναι στερεωμένα στον τοίχο, φαίνονται πολύ αστεία και παρέχουν καλή διάθεση.

Η φροντίδα του κατακόρυφου κήπου

Συνδυάστε κατακόρυφο κήπο με μινιμαλιστική διακόσμηση

Μόνο με το σχεδιασμό του κατακόρυφου κήπου σας δεν είναι το μόνο που γίνεται. Η φροντίδα και η συντήρηση διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη ζημιών στο νερό. Έτσι θα απολαύσετε περισσότερο το πράσινο τείχος σας και θα παραμένει πάντα πράσινο. Στη συλλογή μας θα βρείτε συναρπαστικά παραδείγματα ενός κατακόρυφου κήπου εσωτερικού σχεδιασμού που θα σας κάνει να ξεφλουδίσετε την καρδιά σας! Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Ο κάθετος κήπος χρειάζεται φροντίδαΜπορείτε να σχεδιάσετε έναν κάθετο κήπο στο πλαίσιο της εικόνας

Κάθετο φυτό κήπου με μέγιστο αριθμό φυτικών ειδών

Φως τον κατακόρυφο κήπο

Φως τον κατακόρυφο κήπο

Χρησιμοποιήστε τόνους με τον κατακόρυφο κήπο

Κάθετος κήπος με βότανα

Όσο μεγάλο είναι και ο κάθετος κήπος, τόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα για μούχλα

Ο κάθετος κήπος πάνω από τον καναπέ φαίνεται μοντέρνος και κομψός

Ο κάθετος κήπος χαλαρώνει τους ιδιοκτήτες

Δώστε έμφαση στον κάθετο κήπο σας με τον κατάλληλο φωτισμό
Κάθετος κήπος ως διακόσμηση στην κουζίνα

Κάθετος κήπος σε όλο το τείχος

Κάθετος κήπος στο μπάνιο

Κάθετος κήπος για όλους τους τοίχους

Χρησιμοποιήστε τον κάθετο κήπο μόνο ως προφορά

Διατηρήστε τον κατακόρυφο κήπο σωστά

Κάθετος κήπος στην κρεβατοκάμαρα για καθαρό αέρα τη νύχτα

Κάθετος κήπος στην κουζίνα

Κάθετος κήπος ως διάλειμμα στο διαμέρισμα

Ο κάθετος κήπος φέρνει χρώμα στη λευκή κουζίνα

Ο κάθετος κήπος πρέπει να τονίζεται με κατάλληλο φωτισμό

Κάθετος κήπος με βρύα

Κάθετος κήπος με διαφορετικά φυτά

Κάθετος κήπος δίπλα στο παράθυρο

Κάθετος κήπος

Κάθετος κήπος για υπνοδωμάτιο

Κάθετος κήπος στην πισίνα

Κάθετος κήπος αντί για τοίχο κουζίνας

Ο κάθετος κήπος χρειάζεται κατάλληλο φωτισμό

Κάθετος κήπος: Ποια φυτά είναι κατάλληλα

Κάθετος κήπος στο σαλόνι

Κάθετος κήπος στο σαλόνι

Κάθετος κήπος στο σαλόνι

Ο κάθετος κήπος είναι ιδανικός για μεγάλους χώρους