46 Ιδέες για Κήπος Decor Rust – Επειδή η φύση είναι καλύτερα διακοσμημένα

Ένας κήπος με λουλούδια είναι υπέροχος, αλλά δεν διαθέτει την προσωπική αφή και τα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν το στυλ. Η κήπο deco rust θα φέρει μια ρουστίκ επαφή με τον κήπο σας και το καθιστά μοναδικό eye-catcher. Η ευγενή σκουριά δίνει στα διακοσμητικά στοιχεία μια ιδιαίτερη γοητεία και τα μετατρέπει σε μοναδικά κομμάτια. Οι διακοσμήσεις σκουριάς είναι πραγματικά ένα eye-catcher, αλλά έχουν και πολλά πρακτικά πλεονεκτήματα. Η ανθεκτική μεταλλική ράβδος παρέχει σταθερότητα και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, ώστε να σας χαρίζει μεγάλη απόλαυση. Οι δυνατότητες εφαρμογής είναι σχεδόν απεριόριστες. Είτε επιλέγετε σκουριασμένα γλυπτά, γοητευτικά φώτα, ρουστίκ μπολ φυτών ή διακόσμηση για τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα, κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και κάνει την καρδιά σας να νικήσει πιο γρήγορα!

Ποια είναι η σκουριά;

Ιδέες διακόσμησης κήπουΌπως ήδη γνωρίζετε, η σκουριά κανείς δεν θέλει να έχει στο σπίτι, αλλά στον κήπο φαίνεται ρουστίκ και μοναδικό! Στην πραγματικότητα, αυτό προστατεύει πατίνα, η οποία σχηματίζεται επί της μεταλλικής του χάλυβα από περαιτέρω διάβρωση. Ως εκ τούτου, τα στοιχεία εσχάρας είναι αιώνια �� Για παράδειγμα, αν έχετε διακοσμητικά στοιχεία κατασκευασμένα από μέταλλο και να τους σε κακές συνθήκες, θα πρέπει Gartendeko σκουριά. Αυτή η διακόσμηση μπορείτε να αγοράσετε ή να κάνετε τον εαυτό σας. Μετακινηθείτε προς τα κάτω, έτσι ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς πώς λειτουργεί.

Τάσεις για σκουριά διακόσμησης κήπου - ποιες μορφές είναι στη μόδα

Ιδέες διακόσμησης κήπουΣχεδόν κάθε διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να πάρει μια σκουριά. Αλλά ποιες είναι οι μοντέρνες μορφές του κήπου σας, δείτε την εντυπωσιακή γκαλερί μας. Ωστόσο, αυτή η τάση υπήρξε μια πρόσφατη τάση στις ΗΠΑ για μερικά χρόνια, ενώ στη Γερμανία πέρυσι ήταν μια κορυφαία τάση. Τα πιο δημοφιλή είναι τα διάφορα στοιχεία, όπως ζώα, διάφορα φανάρια και κηροπήγια. Παγκοσμίως γνωστές είναι οι σφαίρες σκουριάς και τα μεγάλα ηλιοστάσια. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια!

Η καλύτερη τοποθεσία;

Κήπος διακόσμηση κοτόπουλων σκουριά

Φυσικά δεν υπάρχει κανόνας όπου θα τοποθετήσετε τη διακόσμηση σκουριάς στον κήπο. Θα ήταν όμως ένας πραγματικός οφθαλμός, αν λάβετε τους καλεσμένους σας με αυτά τα μοναδικά κομμάτια. Για παράδειγμα, κάντε ένα "ευπρόσδεκτο" τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα ή χρησιμοποιήστε σκουριά για φωτισμό στον κήπο - κεριά, φανάρια, ο, τιδήποτε επιτρέπεται. Στη βεράντα, η διακόσμηση σκουριάς είναι εκπληκτική και θα έχετε όλα τα περίεργα μάτια στο μπαλκόνι σας. Μια σημαντική συμβουλή από εμάς - Σε καμία περίπτωση δεν θέτετε τη διακόσμηση σκουριάς σας δίπλα σε πέτρα ή ξύλο. Η υγρασία προκαλεί σκουριά. Αυτό θα αλλάξει το χρώμα της διακόσμησης του κήπου σας και θα προκαλέσει λεκέδες. Αλλά εάν αυτό έχει ήδη συμβεί, μην ανησυχείτε, στο κατάστημα υλικού θα βρείτε ειδικά υλικά για θεραπεία. Αλλά σημειώστε γενικά ότι το χρώμα των σιδηρούχων μετάλλων θα σκουριάσει με το πέρασμα του χρόνου.

Πώς μπορείτε να κάνετε την διακόσμηση του κήπου σας σκουριάζει;

Κήπος διακόσμηση σκουριά μοναδική

Η ευκολότερη επιλογή είναι να αφήσετε τα μέταλλα στον κήπο σας στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, η φύση θα διακοσμήσει τα πάντα �� Αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες ελαφρύτερες παραλλαγές. Εάν αφήσετε τα μεταλλικά στολίδια στη βροχή, θα έχετε τη φυσική σκουριά πιο γρήγορα. Μια άλλη επιλογή είναι με ορυκτά αλκοολούχα ποτά - μόλις τρίψτε την επιφάνεια μαζί της. Τρίψτε το αντίστοιχο αντικείμενο αρκετές φορές με λευκό πνεύμα. Πάρτε τη σκουριά σας deco γρηγορότερα εάν αγοράσετε ένα χημικό επιταχυντή σκουριάς. Το υδροχλωρικό οξύ δρα αναλόγως. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σκουριά με χρώμα επίδοσης. Μπορείτε να το αγοράσετε από σχεδόν κάθε κατάστημα υλικού.

Θέλετε να δείτε πιο δημιουργικές ιδέες; Μετακινηθείτε προς τα κάτω! 

Διακόσμηση σκουριάς διακόσμησης κήπουΔιακόσμηση σκουριάς διακόσμησης κήπου

Διακοσμητικό κήπο Rost λουλούδι

Κουτί γραμματοκιβωτίου deco κήπου

Κήπος deco σκουριά

Η ιδέα σκουριάς κήπου deco

Κήπος διακόσμηση Rust ιδέα DIY

Κήπος διακόσμηση Rust ιδέα DIY

Κήπος deco ποδήλατο σκουριάς

Κήπος Deco Rust Ποδήλατο Deco

Gartendeko-σκουριά ιδέα του ποδηλάτου

Κήπος διακόσμηση σκουριά χρώμα

Η ιδέα σκουριάς κήπου deco

Κήπος σχάρα διακόσμηση κήπο

Κήπος διακόσμηση Rust φωτισμού

Κήπος διακόσμηση Σφαίρα σκουριάς

Κήπος διακόσμηση Rust διακόσμηση φθινοπώρου

Εικόνες σκουριάς διακόσμησης κήπου

Η ιδέα σκουριάς κήπου deco

Κάντε τον εαυτό σας στον κήπο

Κήπος διακόσμηση σκουριά ρουστίκ στυλ

Κήπος διακόσμηση κήπου

Κήπος διακόσμηση κήπου

Κήπος διακόσμηση κήπου

Κήπος deco μπάλα σκουριά

Κήπος τάσεις σκουριάς διακόσμηση

Διακοσμητικό κήπο Σκουριάς σε συνδυασμό με ξύλο

Διακοσμητικό κήπο Σκουριάς σε συνδυασμό με ξύλο

Διακοσμητικό κήπο Μανιτάρια σκουριάς

Κλειδί σκουριάς κήπου deco

Κήπος διακόσμηση σκουριά ως πάγκο

Κήπος γλυπτά σκουριάς γλυπτά

Κήπος διακοσμητικά Ηλιοτροπία σκουριάς

SONY DSC

Κήπος deco σκουριά

Κήπος διακόσμηση τοίχου σκουριά

Κήπος διακόσμηση Rust Χριστούγεννα