Τα έπιπλα Driftwood ενισχύουν οπτικά το εσωτερικό

Τα έπιπλα Driftwood είναι πλέον πολύ σε μόδα - ακτινοβολούν μια ρουστίκ γοητεία, μπορούν να δώσουν σε κάθε δωμάτιο μια ζεστή ατμόσφαιρα και μπορούν να ενσωματωθούν σε διαφορετικές έννοιες ζωής - τόσο σύγχρονα όσο και παραδοσιακά. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε δημιουργικές ιδέες σχεδίασης για μοντέρνα έπιπλα driftwood που μπορούν να σας εμπνεύσουν για να ομορφύνετε το σπίτι σας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Έπιπλα Driftwood: Τι είναι αυτό;

Έπιπλα από ξύλο driftwoodΟι ιδέες και οι εμπνεύσεις για έπιπλα driftwoodΦανταστική τραπέζι για φαγητό

πρωτότυπο τραπέζι του καφέ από ξύλο driftwood

Έπιπλα λαμπτήρα με παρασυρόμενα δάπεδαρουστίκ τραπέζι σαλονιού από παρασυρόμενο ξύλο

Έπιπλα driftwood αρχικό τραπεζάκι του καφέ

στρογγυλά τραπέζια καφέ και ξύλο

Επιτραπέζια έπιπλα Driftwood

Πλαίσιο καθρέφτη έπιπλα Driftwood

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, αυτά τα κομψά έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο driftwood. Πρόκειται για υλικό που μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε για την κατασκευή επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων. Κατ 'αρχήν, δεν είναι τίποτα άλλο από το ξύλο που έχει περάσει αρκετό καιρό στο νερό. Για παράδειγμα, τα δέντρα ξεριζώνονται από μια ισχυρή καταιγίδα που έχει πέσει στο νερό και έχει επιπλεύσει σε λίμνες, ποτάμια ή στη θάλασσα μέχρι να φτάσουν στην ακτή. Το ξύλο που χρησιμοποιείται για τα έπιπλα από παραφίνη μπορεί επίσης να προέρχεται από πλοία και σκάφη ή ακόμη και από ξύλινες αποστολές που έχουν πέσει στη θάλασσα. Έτσι, τα έπιπλα παρασυρόμενα ξύλου χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι έρχονται σε επαφή με το νερό σε κάποιο σημείο και έχουν τη δική τους ιστορία. Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε ένα τέτοιο τραπέζι ή λαμπτήρα, δεν θα λάβετε ένα βιομηχανικά παραγόμενο εμπόρευμα για τη μαζική αγορά, αλλά ένα μοναδικό κομμάτι έπιπλα με ατομικότητα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η μεγάλη δημοτικότητα αυτού του είδους των επίπλων είναι σήμερα.

Driftwood ως φιλικό προς το περιβάλλον υλικό

Έπιπλα από πολυθρόνα

Έπιπλα driftwood δημιουργικές ιδέες σχεδίασης

Ντουλάπα από παρασυρόμενο ξύλο

Σχεδιασμός σαλονιού από επιπλα νιπτήρα

Driftwood στο εσωτερικό Ιδέες και εμπνεύσεις

Έπιπλα driftwood μοναδικό τραπέζι του καφέ

Έπιπλα driftwood κομψό τραπέζι

Έπιπλο από σκάλες

Έπιπλα καρέκλας επίπλων

Ξύλινο τραπέζι

έπιπλα Driftwood δεν είναι μόνο όμορφο και κομψό, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον, το οποίο είναι ένα καθορίζει τα πιο σημαντικά οφέλη. Κατά την παραγωγή αυτού του είδους των επίπλων ένα νέο, πολύτιμο προϊόν έχει δημιουργηθεί από την παλιά, που χρησιμοποιείται ξύλο. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται "upcycling", η οποία δημιουργεί νέες χρήσεις για όλα τα είδη πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται. Η μέθοδος αυτή προσθέτει ένα καινοτόμο τρόπο, τη συμβατική ανακύκλωση, στην οποία κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους υπάρχοντες πόρους, όχι μόνο μία φορά, αλλά πολλές φορές. Έτσι, αν θέλετε να αποφύγετε περιβαλλοντική συνείδηση ​​κατά τη δημιουργία του σπιτιού σας, επιλέξτε έπιπλα από ξύλο που επιπλέει.

Έπιπλα με ιστορία

Καθρέπτης από ξύλο

Έπιπλα driftwood

Λάμπες δαπέδου έπιπλα driftwood

Τραπέζι έπιπλα Driftwood

πρωτότυπο τραπέζι φτιαγμένο από ξύλο driftwood με μεταλλικά πόδια

Έπιπλα από καρέκλα Driftwood και γραφείο

Έπιπλο από σκάλες

Ιδέες σχεδιασμού έπιπλα driftwood

άνετος καναπές από ξύλο driftwood

κομψό τραπέζι τραπεζαρία driftwood

Αν ψάχνετε για όμορφα έπιπλα από ξύλο driftwood, υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά - από τα τεράστια γραφεία και τα ράφια στις αρχικές καρέκλες έως τα διακοσμητικά καθρέφτες driftwood. Ειδικά με νέους καλλιτέχνες, το υλικό αυτό είναι δημοφιλές ως πρώτη ύλη για την εργασία τους, καθώς προσφέρει πολλές ευκαιρίες πειραματισμού. Τα έπιπλα driftwood ακτινοβολούν μια ιδιαίτερη ζεστασιά και ίσως όλα είναι επειδή κάθε κομμάτι των επίπλων είναι μοναδικό. Αυτό κάνει τα έπιπλα driftwood ιδανικά για τους ατομιστές που θέλουν να δώσουν στο σπίτι τους μια ξεχωριστή, μοναδική εμφάνιση.

Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα

Τραπέζι σαλονιού driftwood

τρία πρωτότυπα τραπέζια κατασκευασμένα από ξύλο driftwood

Ράφια έπιπλα από ξύλο

ενδιαφέρον τραπέζι καφέ από δένδρα

Πάγκος από παρασυρόμενο ξύλο

μαζική πάγκο από παρασυρόμενο ξύλο

Τα έπιπλα Driftwood μπορούν - όπως ήδη αναφέρθηκε - να συνδυαστούν με όλα τα είδη ζωντανών εννοιών και εγκαταστάσεων. Μετά από όλα, τέτοια έπιπλα είναι η καλύτερη λύση για σαλόνια, επιπλωμένα σε country style, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα αίσθημα άνεσης και φυσικότητας. Τα έπιπλα παρασυρόμενα με ρουστίκ προσελκύουν ιδιαίτερα καλά με τα ζεστά χρώματα τοίχων, όπως το κίτρινο, το κόκκινο και το πορτοκαλί. Αλλά κατά την αγορά επίπλων driftwood, να έχετε κατά νου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τεράστια και δεν θα χωρέσει σε μικρότερο χώρο. Επομένως, αν δεν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι σας, θα πρέπει να σκεφτείτε το εσωτερικό σχέδιο ή να μην αγοράσετε μεγάλα έπιπλα.

Ανασηκώστε το εσωτερικό σε ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας

Ράφια συστήματα επίπλων driftwood

μαζικός καναπές παραφυάσματος

Έπιπλα driftwood

Έπιπλα driftwood Ιδέες και εμπνεύσεις Σχεδιασμός σαλόνι

Trozt τη διαδεδομένη γνώμη, τα έπιπλα, από driftwood, δεν είναι ανεκτίμητη. Στο παρελθόν, η εργασία με το ξύλο ήταν πραγματικά κουραστική, γι 'αυτό τα έπιπλα αυτά θεωρούνται πραγματική πολυτέλεια. Αλλά σήμερα αυτό δεν συμβαίνει και αν και τα έπιπλα παρασυρόμενα είναι λίγο πιο ακριβά από άλλα έπιπλα, μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί πρέπει να αγοράσετε ένα κομμάτι παλαιών επίπλων από ξύλο των οποίων η τιμή δεν είναι καθόλου χαμηλή. Η απάντηση είναι απλή: τα έπιπλα παρασυρόμενων δέντρων δίνουν στο εσωτερικό ένα ατομικό χαρακτήρα και ως κάτι ιδιαίτερο και εξαιρετικό, μπορεί επίσης να τονώσει τα όνειρά σας.