6 ελαφριές και αποτελεσματικές ασκήσεις Pilates για τα λεπτά πόδια

Έχοντας μυϊκή, λεπτή πόδια είναι αναμφισβήτητα ένα όνειρο οποιασδήποτε γυναίκας που είναι εύκολο να επιτευχθεί με Pilates. Αυτό ονομάζεται πραγματικά ένα σύνολο ασκήσεων για προπόνηση πλήρους σώματος, που δημιουργήθηκε από τον Joseph Pilates. Με τις ασκήσεις Pilates, μπορείτε να χάσετε βάρος γρήγορα και υγιεινά και να ενισχύσετε τους μυς σας και το καλύτερο μέρος είναι ότι η εκπαίδευση δεν είναι καθόλου τόσο δύσκολη και εξαντλητική, όπως για παράδειγμα η γιόγκα. Σε αυτή τη θέση προσφέρουμε 6 εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις για τα πόδια. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Pilates ασκήσεις για τα λεπτά πόδια - "Η γέφυρα"

Το Pilates ασκεί άπαχα πόδιαΠλάτη και Πίσω Ασκήσεις Αρχική PilatesPilates άσκηση κοιλιά και τα πόδια

Πλάγια και πλάτη ασκήσεις για το σπίτι Pilates

Pilates ασκήσεις για το σπίτιΑσκήσεις Pilates roll άκαμπτα πόδια

Οι ασκήσεις Pilates που θα βρείτε σε αυτό το άρθρο είναι απλά ιδανικές για αρχάριους. Εάν δεν έχετε ακούσει για Pilates για πρώτη φορά ή δεν έχετε κάνει ποτέ τέτοια εκπαίδευση, δοκιμάστε τις ασκήσεις μας για να δείτε μόνοι σας πόσο καλά βλέπουν την εικόνα σας. Για να γίνει αυτό χρειάζεστε ένα χαλάκι, μπάλα Pilates και δακτύλιο Pilates, τα οποία είναι εύκολο να βρείτε στα περισσότερα καταστήματα αθλημάτων. Κάνετε τις ασκήσεις μία φορά την εβδομάδα ή, εάν ελπίζετε για τα γρήγορα αποτελέσματα, δύο φορές την ημέρα για έξι ημέρες. Για την πρώτη άσκηση, που ονομάζεται "Η Γέφυρα", βρίσκεται στην πλάτη σας - με τα χέρια σας δίπλα στο σώμα σας. Βάλτε τα πόδια σας έτσι ώστε να έχετε μια γωνία περίπου 45 ° ανάμεσα στο πάνω και το κάτω πόδι. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να αυξήσετε την πλάτη, το στομάχι και τους γοφούς σας όσο το δυνατόν ψηλότερα - χρησιμοποιώντας τα χέρια σας ως υποστήριξη. Στην ιδανική περίπτωση, η πλάτη και οι μηροί σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή. Μείνετε στη θέση αυτή για ένα λεπτό και επαναλάβετε ξανά την άσκηση.

Ασκήσεις για αρχάριους με δακτύλιο Pilates

Pilates για ασκήσεις ανδρών και γυναικών

Γιόγκα Pilates προπόνηση λεπτή πόδια

Pilates για το σχέδιο εκπαίδευσης αρχαρίων

Ασκήσεις άσκησης Pilates με πόδια δακτυλίου

Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε τη "Γέφυρα" με δαχτυλίδι Pilates. Η θέση εκκίνησης είναι η ίδια - βρίσκεται στην πλάτη σας με τα πόδια στο πάτωμα και τα χέρια δίπλα στο σώμα σας. Βάλτε το δακτύλιο του Pilates ανάμεσα στους γοφούς σας, ακριβώς πάνω από τα γόνατά σας. Πιέστε το δαχτυλίδι με τους γοφούς σας μέχρι τα γόνατα και οι αστραγάλες να σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή. Στη συνέχεια, σηκώστε τη λεκάνη και παραμείνετε στη θέση αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο. Επαναλάβετε την άσκηση πέντε ή έξι φορές.

Κρατήστε τα πόδια σας ταιριαστά με το Pilates

ελαφρές ασκήσεις pilates με πόδια δακτυλίου

Γυμναστικές ασκήσεις για την άσκηση Pilates στο σπίτι

Pilates ασκήσεις δαχτυλίδι

Εκπαίδευση Pilates με δακτύλιο

Τρένα Pilates πίσω και τα πόδια

Υπάρχει επίσης μια άλλη παραλλαγή αυτής της άσκησης που είναι λίγο πιο δύσκολο να το κάνουμε. Η θέση εκκίνησης είναι η ίδια πάλι, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να βάλετε τα πόδια σας μέσα από το δαχτυλίδι, έτσι ώστε να είναι λίγο πάνω από τα γόνατά σας. Διαδώστε τα πόδια σας όσο το δυνατόν πιο μακριά και αρχίστε να κινείστε τη λεκάνη πάνω και κάτω. Μετά από λίγα λεπτά, κάντε ένα διάλειμμα και προσπαθήστε να επαναλάβετε την άσκηση δέκα φορές.

Πιλοτές ασκούν με μπάλα

Fitness ασκήσεις για την απώλεια βάρους Pilates

Pilates πόδια αδυνάτισμα

Πλάτη και πλάτη ασκήσεις στο σπίτι Pilates

Ο ρόλος του Pilates ασκεί λεπτά άκρα

Θα χρειαστείτε την μπάλα Pilates για την επόμενη άσκηση. Σταθείτε με την πλάτη σας στον τοίχο, έτσι ώστε η μπάλα να παραμείνει ανάμεσα στο σώμα σας και στον τοίχο - ιδανικά θα πρέπει να βρίσκεται στη μέση της πλάτης σας. Ξεκινήστε σιγά-σιγά οκλαδόν μέχρι τα γόνατα και τους αστραγάλους σας σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή - η στάση μοιάζει σαν να κάθεστε σε μια καρέκλα. Στη συνέχεια, σηκώστε απαλά πάλι. Δεν πρέπει να πέσει η μπάλα ανάμεσα. Προσπαθήστε να κάνετε μεταξύ 15 και 20 επαναλήψεων.

Ασκήσεις για την απώλεια βάρους στο σπίτι Pilates μπάλα άσκηση ασκήσεις κοιλιά και τα πόδια

Πρόγραμμα γυμναστικής για αρχάριους για να εκπαιδεύσει το Pilates

Σχέδιο κατάρτισης για αρχάριους Pilates

Ασκήσεις Pilates για αρχάριους

Ασκήσεις με πόδια γυμναστικής Pilates

Ασκήσεις Pilates - "ανελκυστήρας ποδιών"

Η επόμενη άσκηση ονομάζεται "Lift Lift". Ξεκινήστε από το λεγόμενο "τετράπλευρο περίπτερο", όπου στηρίζετε τον εαυτό σας με τα χέρια και τα γόνατά σας στο ματ. Σηκώστε το δεξί πόδι σας όσο πιο ψηλά μπορείτε χωρίς να αλλάξετε τη στάση σας - ιδανικά, το πόδι πρέπει να έχει γωνία 90 °. Επαναλάβετε την άσκηση με το αριστερό πόδι. Για κάθε σκέλος θα πρέπει να κάνετε περίπου 15 επαναλήψεις.

Το Pilates ασκεί τα πόδια

Οι ασκήσεις Pilates εκπαιδεύουν την πλάτη και τα πόδια σας

Σχέδιο Εκπαίδευσης Αρχάριοι Πιλάτες

Ασκήσεις για την απώλεια βάρους Pilates πόδια

Ασκήσεις προπόνησης με Pilates για να κρατήσουν τα πόδια κατάλληλα

Ασκήσεις Pilates - "Η θέση της Τράπεζας"

Ασκήσεις για τα πόδια του Pilates στο σπίτι

Pilates αρχάριοι πόδια κατάρτισης

Η τελευταία άσκηση ονομάζεται "Η θέση της Τράπεζας". Η θέση εκκίνησης είναι και πάλι η τετράπολη έκδοση, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να ακουμπάτε στους βραχίονες και τα δάχτυλα των ποδιών - η θέση είναι παρόμοια με αυτή των push-ups. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και προσπαθήστε να επεκτείνετε το δεξί σας χέρι προς τα εμπρός και το αριστερό σας πόδι προς τα πίσω. Μείνετε σε αυτή τη θέση για περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά από μια σύντομη διακοπή επαναλάβετε την άσκηση με το αριστερό χέρι και το δεξί πόδι.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: