Η νέα διατροφή ντομάτας – είναι οι τομάτες υγιείς και λίπος καυστήρες;

Οι τομάτες είναι υγιείς είναι το ερώτημα που θέτουμε σήμερα. Η απάντηση "ναι" δεν είναι πλέον αρκετή. Οι ντομάτες δεν είναι μόνο υγιείς, αλλά και επιτυχημένοι καυστήρες λίπους! Φάτε τις ντομάτες κάθε μέρα και θα χάσετε 5 κιλά! Θα σας δείξουμε γιατί οι ντομάτες είναι προϊόντα αδυνατίσματος και ποιες συνταγές μπορείτε να χάσετε βάρος με.

Η νέα τάση - διατροφή ντομάτας - δείχνει πόση ντομάτα είναι υγιεινή και πώς να χάσετε βάρος με χυμό ντομάτας!

Η διατροφή ντομάτας δείχνει πόση ντομάτα είναι υγιής και πώς να χάσετε βάρος με χυμό ντομάτας!Όταν έρχεται το καλοκαίρι, η πιο συνηθισμένη σαλάτα είναι η αγγούρι και η ντομάτα. Όλοι γνωρίζουν πόσο υγιής είναι και ότι μπορείτε να χάσετε βάρος με σαλάτες. Το μυστικό είναι ότι οι ντομάτες είναι τα πραγματικά προϊόντα αδυνατίσματος. Ο λόγος: οι λίγες θερμίδες που περιέχουν (μόλις 15 kcal ανά 100 g) και το κάλιο που αφυδατώνει το σώμα και βοηθά στην απώλεια βάρους. Ταυτόχρονα, οι ντομάτες ξεπλένουν επίσης τις τοξίνες από το σώμα. Ως εκ τούτου, είναι το ιδανικό υγιεινό σνακ όταν κάνετε δίαιτα.

Η διατροφή ντομάτας δείχνει πόση ντομάτα είναι υγιής και πώς να χάσετε βάρος με χυμό ντομάτας!Πίνετε χυμό ντομάτας κάθε μέρα και χάνετε 5 κιλά μετά από 2 μήνες

Πίνετε χυμό ντομάτας κάθε μέρα και χάνετε 5 κιλά μετά από 2 μήνες

Η νέα τάση τα τελευταία χρόνια είναι η διατροφή ντομάτας. Σε αυτή τη δίαιτα, οι ντομάτες είναι αρκετές φορές την ημέρα σε διαφορετικές σχήμα τρώγονται. Ο επιτυχημένος παράγοντας αδυνατίσματος είναι ο χυμός ντομάτας. Επιπλέον, πρέπει να πίνετε άφθονο νερό ή τσάι χωρίς ζάχαρη. Ως φρέσκα λαχανικά, μπορείτε να φάτε τις ντομάτες ως σνακ για να ασχοληθείτε με την επιθυμία για φαγητό. Κατά τη διάρκεια της διατροφής, μπορείτε επίσης να κάνετε τις ντομάτες γλυκές για μια αλλαγή και έτσι να αντιμετωπίσετε καλά με Naschattacken. Η δίαιτα πρέπει να γίνει με αυτή τη μορφή για μέγιστο διάστημα τριών ημερών. Πώς να ετοιμάσετε τον εαυτό σας τον χυμό ντομάτας και ποιες συνταγές μπορούν ακόμα να έρθουν σε μια δίαιτα, δείτε την γκαλερί μας!

Συνταγή χυμού ντομάτας

Ντομάτα πάστα υγιή συνταγή

Τα προϊόντα που χρειάζονται για 250 ml χυμού τομάτας:

  • 6  Ντομάτες (περίπου 65 g το καθένα)  
  • αλάτι βότανο Ντομάτα 

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά

προετοιμασία:

Πλένετε τις ντομάτες, τρίβετε σε μικρούς κύβους και τοποθετείτε στο αποχυμωτή. Περάστε με αλάτι από ντοματίνια. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να μαγειρέψετε τις ντομάτες.

250 ml χυμού έχουν περίπου 60 kcal

Ντομάτα από περασμένες ντομάτες

Ντομάτα από περασμένες ντομάτεςΑδυνάτισμα 5 κιλών με διατροφή ντομάτας

Ντομάτα από περασμένες ντομάτες

Ντομάτες υγιείς και καυστήρες λίπους

Χυμός από ντομάτα κεράσι

Ντομάτα πάστα υγιή συνταγή

Υγιείς ντομάτες για απώλεια βάρους

Υγιεινή πάστα ντομάτας

Ντοματίνια υγιή

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 27 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: