Αδυνάτισμα στο πρόσωπο: 11 πολύτιμες συμβουλές και ασκήσεις

Ακόμη και χωρίς να είναι υπέρβαροι πολλοί άνθρωποι έχουν ένα στρογγυλό πρόσωπο με πλήρη μάγουλα. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από το μικρό διπλό πηγούνι και να έχετε ένα λεπτό πρόσωπο, μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο στόχο σας. Χωρίς να λιμοκτονούν και μόνο μερικές ασκήσεις την ημέρα, θα χάσετε βάρος στο πρόσωπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις πολύτιμες συμβουλές μας και να δώσετε αυστηρή βούληση. Αλλά μην ξεχνάτε ότι ένα στρογγυλό πρόσωπο φαίνεται πολύ χαριτωμένο και σέξι!

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο: Δεν είναι δυνατόν χωρίς μια υγιεινή διατροφή

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο ΔιατροφήΑλλά εάν η περιοχή προβλημάτων σας σχετίζεται με υπέρβαρο πρόσωπο, τότε αντιστρέψτε τη διατροφή σας. Με μια διατροφή χάνετε επίσης σωματικό λίπος. Μην αποθαρρύνεστε, θα χάσετε βάρος μόνο στο πρόσωπο. Η υγιεινή διατροφή συνδυάζεται με πολλή άσκηση και αθλητισμό, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τα αποτελέσματα πιο γρήγορα. Αντικαταστήστε τους υδατάνθρακες, τα λίπη και τη ζάχαρη με περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Το πρόσωπό της χρειάζεται νερό για να φαίνεται κομψό

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο λόγω της αποστράγγισηςΑλλά εάν έχετε τα μάγουλα από την γέννηση, η απώλεια βάρους με δίαιτα και άσκηση δεν είναι τόσο γρήγορη. Δώστε στο πρόσωπό σας αρκετό νερό. Ακόμα κι αν το πρόβλημα είναι υπερβολικό, η αποστράγγιση σας βοηθά να χάσετε έως και 2 κιλά. Το επαρκές νερό θα βοηθήσει να ξεπλύνετε την περίσσεια νατρίου. Μια μακροπρόθεσμη λύση θα ήταν ένας συνδυασμός μιας υγιεινής διατροφής, πολλών υδάτων και άσκησης

Αδυνάτισμα προσώπου ασκήσεις προσώπου

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο Γυμναστική

Έχετε ακούσει για τη γυμναστική προσώπου; Μέσα από την προπόνηση μπορείτε να πολεμήσετε το διπλό πηγούνι. Αυτές οι ασκήσεις επίσης σας βοηθούν να κοιτάξετε νεότερους. Αν προτιμάτε τη γιόγκα, υπάρχουν γιόγκα που θέτει πολύ μυϊκές κινήσεις στους μύες του προσώπου, καθώς και ασκήσεις αναπνοής. Επαναλάβετε πολλές φορές διαδοχικά το X και το O. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν την άσκηση πολλές φορές την ημέρα όπως θέλετε. Αυτά τα δύο γράμματα θα συρρικνώσουν τα μάγουλά σας έτσι ώστε οι μύες του προσώπου σας να κινηθούν πολύ. Εάν κρατάτε το δέρμα σας κοντά στην κλείδα και χαμογελάστε ευρύτατα με κλειστά χείλη, θα εκπαιδεύσετε το πρόσωπό σας το καλύτερο. Υποστηρίξτε τα χέρια σας σε ένα τραπέζι, τοποθετήστε τους αντίχειρες κάτω από το πηγούνι σας και πιέστε το πηγούνι σας από τους αντίχειρές σας. Κρατήστε την ένταση για 5 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε την άσκηση 10 φορές. Η εκπαίδευση μπορεί επίσης να είναι διασκεδαστική όταν κάνετε "χαμογελαστό πρόσωπο με ψάρι", "πρόσωπο λιονταριού" ή "μαριονέτα".

Και η τελευταία συμβουλή μας - Δώστε στον εαυτό σας ένα μασάζ! Το μασάζ προσώπου διεγείρει την κυκλοφορία και θα αισθανθείτε καλά. Και μην ξεχνάτε - με τα μάγουλά σας αφήστε τη γοητεία σας να παίξει!

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο με μασάζ

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο για 10 λεπτάΠρόσωπο Αδυνάτισμα Προσώπου Ψαριών

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο με ασκήσεις

Αδυνάτισμα προσώπου πρόσωπο λιονταριού

Πρόσωπο Αδυνάτισμα Puppet Πρόσωπο

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο Άσκηση

Απώλεια βάρους προσώπου ασκήσεις του σώματος

Αδυνάτισμα μάγουλα στο πρόσωπο

Αδυνάτισμα στο πρόσωπο σαν

Αδυνάτισμα το πρόσωπό σας Γιόγκα

Αδυνάτισμα το πρόσωπό σας ασκήσεις Γιόγκα

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 − 84 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: