Αδυνάτισμα στο μηρό – 5 αποτελεσματικές ασκήσεις για τα λεπτά πόδια

Για πολλές γυναίκες, τα πόδια είναι πρόβλημα. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε κάποιες αποτελεσματικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος στον μηρό σας μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες! Εδώ θα βρείτε επίσης χρήσιμες συμβουλές για το πώς δεν θα χάσετε την εικόνα των ονείρων σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απολαύστε την ανάγνωση!

Γρήγορα και μόνιμα στους μηρούς - συμβουλές και κόλπα

Τεντωμένοι μηροίχάνουν τους μηρούςΟι μηροί μειώνουν τις αθλητικές ασκήσεις

Άσκηση μηρών

Ασκήσεις μηρώνΠροκειμένου να έχετε λεπτά άκρα, δεν είναι πραγματικά απαραίτητο να ξεκινήσετε αμέσως μια αυστηρή δίαιτα. Με τον αθλητισμό και μόνο μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά αφαιρέσετε το μηρό - αν οδηγείτε, για παράδειγμα, την αντοχή τακτικά αθλήματα όπως το τρέξιμο ή το περπάτημα, θα δείτε το αποτέλεσμα σύντομα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι το άθλημα που έχετε επιλέξει καταπόνηση των μυών των ποδιών αρκετά - το πιο ενεργό είναι η κίνηση, τόσο πιο γρήγορα θα κάψει το περιττό λίπος και να απαλλαγούμε από τα προβλήματα, όπως η κυτταρίτιδα και σέλα σακούλες. Φυσικά μπορείτε επίσης να κάνετε στοχευμένες ασκήσεις ποδιών στο γυμναστήριο - το stepper ή το cross-cross είναι απλά ιδανικό για αυτό το σκοπό. Σε αυτό το άρθρο, σας προσφέρουμε κάποιες αποτελεσματικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας στο σπίτι. Δεν χρειάζεστε πραγματικά περισσότερο από 15 λεπτά από το χρόνο σας και λίγο χώρο. Είναι καλύτερο να κάνετε τις ασκήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα - με μια μέρα ελεύθερη. Μετά από κάθε προπόνηση, συνιστάται να κάνετε μασάζ μύες των ποδιών σας - το μασάζ μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα κατά της κυτταρίτιδας, επειδή επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει την καύση του λίπους με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, αν έχετε ορίσει τον εαυτό σας ως στόχο να κρατάτε το αποτέλεσμα μόνιμα, οι ασκήσεις και μόνο δεν θα είναι αρκετές. Μπορείτε λοιπόν θα βρείτε μερικά χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να απολαύσετε ήπια και λεπτή μηρούς σας όσο είναι δυνατόν. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις προτάσεις μας!

Αποτελεσματικές ασκήσεις για τα λεπτά πόδια - "stand scale"

Άσκηση της εσωτερικής πλευράς του μηρού

να απογειωθεί στα πόδια

Ασκήσεις για να χάσετε τα πόδια βάρους

Θέλω να χάσω βάρος στους μηρούς

Σφίξτε τους μηρούς

πώς να χάσετε τους μηρούς βάρους

Οι ασκήσεις ισορροπίας όπως αυτές είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές αν θέλετε να χάσετε βάρος στους μηρούς σας. Από μια θέση στάσης, τεντώστε το δεξί πόδι προς τα πίσω. Τεντώστε το στομάχι σας και λυγίστε το επάνω μέρος του σώματος σας με τα χέρια σας απλωμένα. Το βάρος πρέπει τώρα να μετατοπίζεται μόνο στο αριστερό σας πόδι. Προσπαθήστε να σταθείτε στη θέση αυτή για περίπου 15 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια μεταβείτε στο άλλο πόδι. Η άσκηση πρέπει να επαναλαμβάνεται τρεις φορές ανά σκέλος.

Αποτελεσματικές ασκήσεις για τους μηρούς - "Sqats"

χάνουν αποτελεσματικά τους μηρούς

πώς μπορώ να απογειώσω γρήγορα;

Ασκήσεις στενών ποδιών

πώς μπορείτε να χάσετε καλύτερα τους μηρούς

πώς μπορώ καλύτερα να χάσω τα πόδια βάρους

Αυτή η άσκηση είναι πραγματικά εξαντλητική και μετά την πρώτη φορά θα πάρετε πιθανώς πληγή, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Ξεκινήστε από μια στάση με τα πόδια να ανοίγουν το πλάτος του ισχίου. Τώρα λυγίστε τα γόνατά σας και επεκτείνετε τα χέρια σας προς τα εμπρός σαν να κάθεστε σε μια καρέκλα. Προσπαθήστε να μείνετε στη θέση αυτή για 5 λεπτά. Επαναλάβετε την άσκηση δύο φορές.

Αδυνάτισμα στο μηρό - η άσκηση "Seitheber"

Στερεά ασκήσεις μηρών

Άσκηση παντελόνι ιππασίας

Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά υποστηρίζοντας το άνω μέρος του σώματος με το δεξιό αντιβράχιο. Τεντώστε την κοιλιά και σηκώστε το αριστερό πόδι όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ξεκινήστε σιγά-σιγά να σηκώνετε και να χαμηλώνετε το πόδι και να κάνετε 20 επαναλήψεις για κάθε πόδι.

Αποτελεσματικές ασκήσεις ποδιού - "Lunges"

έχουν λεπτά πόδια

πώς μπορώ να χάσω τους μηρούς

Λιπαρά πόδια λίπους

Από μια στάση με τα πόδια ανοικτά πλάτη ισχίου, κάντε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με το αριστερό πόδι σας. Σφίξτε την κοιλιά σφιχτά και προσπαθήστε να λυγίζετε το δεξί πόδι βαθιά προς τα κάτω. Μετά από 15 επαναλήψεις, αλλάξτε το πόδι.

Η άσκηση "ωθήσεις μηρών"

Αυτή η άσκηση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για το εσωτερικό των μηρών. Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά υποστηρίζοντας το κεφάλι σας με το δεξί σας χέρι - το σώμα σας θα πρέπει να σχηματίζει μια γραμμή. Με το αριστερό σας πόδι μπροστά από το δεξί σας γόνατο, προσπαθήστε να σηκώσετε το δεξί σας πόδι λίγα εκατοστά από το έδαφος από αυτή τη θέση. Κάνετε 15 επαναλήψεις ανά πόδι.

Γρήγορα στα πόδια - περισσότερες συμβουλές

λεπτό πόδι

Αφαιρέστε τους μηρούς

Αν έχετε θέσει ως στόχο να αφαιρέσει γρήγορα τα πόδια και να κρατήσει το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν περισσότερο, θα πρέπει να εκτελέσετε στην πρώτη θέση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Η ισορροπημένη διατροφή διαδραματίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, αλλά δεν είναι απαραίτητο να ακολουθεί διατροφή. Είναι επίσης σημαντικό να είστε δραστήριοι στην καθημερινή ζωή και να κινηθείτε αρκετά - αυτό μπορεί να αποτρέψει το δυσάρεστο αποτέλεσμα yo-yo.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − 64 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: