Ποιο λίπος είναι υγιές; Οι 9 πηγές υγιεινών λιπών που σας ταιριάζουν!

Η διατροφή και το λίπος είναι διαφορετικά για εσάς; Αλλά αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει εάν θέλετε να χάσετε βάρος υγιεινά. Η απώλεια βάρους επιτυχώς σημαίνει την κατανάλωση λίπους μερικές φορές επειδή το λίπος δεν είναι μόνο λίπος. Σε αυτή τη θέση, θα εξηγήσουμε τι είναι τα κορεσμένα και ακόρεστα λιπαρά οξέα που συνθέτουν τα υγιή λίπη.

Αυτά είναι υγιή λίπη και αυτά πρέπει να προστεθούν στο μενού σας και τα τρόφιμα γυμναστικής

ωμέγα-3 λιπαρά τρόφιμαΧωρίς λίπος δεν μπορούμε να χάσουμε βάρος σε καμία περίπτωση. Αυτό είναι ανθυγιεινό για το σώμα μας και πάντα παίρνετε το λεγόμενο αποτέλεσμα yo-yo. Το λίπος είναι ζωτικής σημασίας και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανθυγιεινό. Είναι σημαντικό μόνο να διακρίνουμε τα αντίστοιχα λίπη. Σημειώστε, ωστόσο, ότι όλα τα λίπη δεν είναι υγιή, ορισμένα είναι απαραίτητα, αλλά σίγουρα πρέπει να τα κάνουμε χωρίς κάποια. Κοιτάξτε το τραπέζι μας:

Υγιεινά λίπη - ποιο λίπος είναι υγιές;Κάποιος διαφοροποιεί τα ακόρεστα και κορεσμένα λιπαρά οξέα. Ο "κορεσμός" περιγράφει τη χημική δομή των λιπών. Οι ακόρεστες είναι υγιείς, οι κορεσμένοι πρέπει να αποτελούν το μικρότερο μέρος της δίαιτας. Τα υγιή ακόρεστα λιπαρά κορεσμένα είναι βιώσιμα και είναι καλά όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για το σχήμα!

Μειώστε το σωματικό λίπος με λίπος - είναι δυνατόν;

να χάσετε βάρος με υγιή λίπη

Πώς μπορούμε να χάσουμε βάρος και γιατί χρειαζόμαστε λίπος; Μερικοί λένε ότι όλα τα λίπη σας κάνουν να λιπαίνετε. Αυτό μπορεί να είναι σωστό, αλλά η εξοικονόμηση λίπους σας βοηθά να χάσετε βάρος, ιδιαίτερα τα υγιή λίπη. Οι συμβουλές μας για την απώλεια βάρους είναι να κάνει ένα πρόγραμμα διατροφής και καθημερινά πέντε μερίδες φρέσκα λαχανικά και φρούτα, πολλά προϊόντα δημητριακών και των πατατών ημερησίως (με χαμηλά λιπαρά) γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα και πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 300 έως 600 γραμμάρια κρέατος την εβδομάδα. Αυτό το ψάρι που φέρνει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μία ή δύο φορές την εβδομάδα στο σώμα σας. Για τους χορτοφάγους και τα βέγκαν που δεν το αποδέχονται, τα έλαια από μικροφύκη είναι μια εναλλακτική λύση.

Τα υγιή λίπη βοηθούν στην απώλεια βάρους

Ωμέγα 3 λιπαρά τρόφιμα

μειώστε το σωματικό λίπος με υγιή λίπηΕάν δεν υπήρχαν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, δεν θα υπήρχαν άνθρωποι στην παρούσα μορφή τους. Βρίσκουμε σε σπόρους chia, καρύδια ή λάδια από κραμβόσπορους, λιναρόσπορους κλπ. (Βλ. Εικόνα παραπάνω). Όχι μόνο το ωμέγα 3 είναι ένα από τα υγιή λίπη, θα πρέπει επίσης να πάρουμε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα σε επαρκείς ποσότητες. Για αυτό το ηλιέλαιο, συνιστάται λάδι γαϊδουράγκαθο, σησαμέλαιο ή σογιέλαιο. Δείτε τις παρακάτω εικόνες για να βρείτε άλλα υγιή έλαια.

Συμβουλές για την απώλεια βάρους: Χρησιμοποιήστε υγιεινά λάδια όταν μαγειρεύετε!

να χάσετε βάρος με υγιή λίπη

επιτυχώς να χάσετε βάρος με υγιή λίπη

Κορεσμένα και ακόρεστα λιπαρά οξέα - Τα έλαια καρύδας είναι υγιή λίπη

Συμβουλές για την απώλεια βάρους με υγιή λίπη

Υγιεινά λίπη ή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα: Ιδέες για συνταγές που μειώνουν το βάρος

Συμβουλές για την απώλεια βάρους με υγιή λίπη

Χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τρόφιμα - συνταγές και ιδέες

χρησιμοποιήστε ζωικό λίπος και υγιή λίπη στο μαγείρεμα

υγιεινά τρόφιμα για να χάσουν βάρος

μονοακόρεστα λιπαρά οξέα

μονοακόρεστα λιπαρά οξέα

Υγιεινή απώλεια βάρους με υγιή λίπη

Οι ιδέες συνταγών μειώνουν το σωματικό λίπος

Οι ιδέες συνταγών μειώνουν το σωματικό λίπος

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: