Ένα χαλί ονείρου στην τραπεζαρία προσθέτει τάξη

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την τραπεζαρία σας. Τώρα, δεν είναι μόνο η άνεση - η αντιολισθητική επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χαρακτηριστικό ασφαλείας, ειδικά αν έχετε παιδιά. Στην πραγματικότητα, ένα όμορφο χαλί ονείρου μπορεί να ενισχύσει λίγο την τάξη του εσωτερικού χώρου τραπεζαρίας σας.

Εάν πραγματικά δεν θέλετε να δείτε γυμνό πάτωμα στην τραπεζαρία σας, υπάρχουν πολλές ιδέες χαλιών τραπεζαρίας που θα σας ευχαριστήσουν. Ρίξτε μια ματιά στα σύγχρονα σοφίτες-τραπεζαρίες, που κάνουν το ανοιχτό γκρι δάπεδο ένα εξαιρετικά ελαφρύ και ευάερο εσωτερικό, σίγουρα θα τους αρέσουν. Για να μην μολύνουν την ατμόσφαιρα, τα σύγχρονα σύνολα ξύλου δεν είναι η μόνη κατάλληλη εναλλακτική λύση. Δείτε πόσο παχύρρευστα κόκκινα διακοσμητικά στο πάτωμα - τα κόκκινα χαλιά παλιάς εποχής για μια μοντέρνα τραπεζαρία μπορούν εύκολα να κλέψουν οποιαδήποτε προσοχή!

Ένα χαλί ονείρου στην τραπεζαρία ομορφύνει το εσωτερικό

Ξύλινες καρέκλες στο χαλί ονείρουΟι σύγχρονες τραπεζαρίες φαίνονται παρόμοιες όταν επιλέγονται τα σωστά χαλιά. Ωστόσο, δεν έχει σημασία αν αυτό το στοιχείο από τα μέσα του περασμένου αιώνα είναι κομψά ενσωματωμένο. Ποτέ μην υποτιμάτε τις όμορφες καρέκλες! Μπορείτε να ρυθμίσετε στρατηγικά ένα σετ τραπεζιών έτσι ώστε εσείς, η οικογένειά σας και οι καλεσμένοι σας να έχουν γεύμα πιο γευστικό και πιο ευχάριστο δυνατό. Επίσης, παρατηρήστε πώς ένα λαμπερό και λαμπερό χαλί ονείρου μπορεί να εμφανιστεί άψογα και αβίαστα σαν να εστιάζει στο γυμνό δάπεδο τσιμέντου στην τραπεζαρία σας.

Το χαλί ονείρου προσελκύει την προσοχή όλων

παστέλ χρώματος χαλί ονείρου στην τραπεζαρίαΠρέπει να είναι κομψό και φρέσκο ​​όταν πρόκειται για την τραπεζαρία. Η επιλογή ενός πανέμορφου κλασικού ξύλινου σετ με οβάλ τραπέζι και καρέκλες με επένδυση που τονίζουν την κομψότητα της τραπεζαρίας σας δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος. Επιπλέον, η φρέσκια ατμόσφαιρα συμπληρώνεται λαμπρά με φυσικά πράσινα φυτά που διακοσμούν τέλεια το ξύλινο τραπέζι. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε μια όμορφη κρεμαστή γλάστρα που έχει παρόμοια χρώματα με το χαλί στο πάτωμα, πάνω σε ένα λευκό τοίχο. Μην ξεχνάτε ότι οι ιδέες έμπνευσης τραπεζαρίας μπορούν να δημιουργήσουν τέλεια μια φρέσκια και υπερβολική ατμόσφαιρα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλί ονείρου στην τραπεζαρία για να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του

χαλί ορόσημο στο τραπέζι στην τραπεζαρία

Ένα χαλί ονείρου στο δωμάτιο όπου τρώτε κάθε μέρα μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ανέφικτο. Υπάρχουν όμορφα και ανθεκτικά σκληρά ξύλα σε πολλές τραπεζαρίες που είναι εύκολο να καθαριστούν όταν χύνεται ψίχουλα και κρασί. Αλλά τα χαλιά δεν πρέπει να είναι μια μη πρακτική επιλογή εάν θέλετε να προμηθευτείτε την τραπεζαρία σας με στυλ.

Εδώ είναι μερικοί κανόνες για την εύρεση του ιδανικού χαλιού για την τραπεζαρία σας:

  1. Πάρτε μερικά βελούδινα. Ένα χαλί χαμηλού στρώματος στην τραπεζαρία θα μαλακώσει τον ήχο των πλακών και των ποτηριών που σκοντάφτουν τη συζήτηση κατά τη διάρκεια του δείπνου.
  2. Πηγαίνετε για ένα χαλί με πολλά σχέδια. Ακόμη και οι πιο προσεκτικοί άνθρωποι διαχέουν μερικές φορές τρόφιμα ή ποτά. Ένα συμπαγές λευκό χαλί απειλείται από μια γουλιά κόκκινο κρασί. Αλλά ένα χαλί με ένα σκούρο ή πολύχρωμο μοτίβο θα βοηθήσει να καμουφλάσει επίμονα λεκέδες.
  3. Επιλέξτε πλακάκια μοκέτας. Ένα χαλί από κεραμίδια δεν είναι μόνο χαρούμενο και πολύχρωμο, αλλά και εύκολο να καθαριστεί και ακόμη και μερικά κομμάτια από αυτά μπορούν να αντικατασταθούν. Εάν ένα έμπλαστρο είναι ακατάλληλο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα καινούργιο χαλί, αλλά ένα νέο πλακάκι ή δύο. Είναι καλή ιδέα να αγοράσετε έξτρα από την αρχή και αν πάτε για μια κακή εμφάνιση κεραμιδιών, κανείς δεν θα παρατηρήσει ένα νέο μοτίβο.
  4. Προσπαθήστε να προσθέσετε ένα εσωτερικό / εξωτερικό χαλί στο εσωτερικό. Ένα σχεδόν άφθαρτο χαλί για τη βεράντα είναι ευκολότερο να καθαριστεί σε μια ανοιχτή τραπεζαρία σε περίπτωση κακοκαιρίας.
  5. Το χαλί πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο, να είναι καλά συνδεδεμένο με όλα τα πόδια καρέκλα. Αυτό αγκαλιάζει μια καλύτερη εμφάνιση στο δωμάτιο, ενώ ένα ευρύχωρο χαλί προστατεύει το δάπεδο από γρατζουνιές και γρατζουνιές.
  6. Μην βιάζεστε στα έξοδα. Στο τέλος της ημέρας θέλετε να φάτε σε μια τραπεζαρία όπου δεν παρουσιάζετε. Εάν τα φθηνά χαλιά φαίνονται πανέμορφα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξετε άλλα.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές εξαιρετικές ιδέες για το πώς ένα χαλί ονείρου μπορεί να ομορφύνει την τραπεζαρία σας:

σχεδιαστής χαλί όνειρο σε γκρίζα χρώματα

χαλί ονείρου στην τραπεζαρία και ζεστά χρώματαΡιπή χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

όμορφο χαλί όνειρο schlichetr στην τραπεζαρία

Checkerboard στο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

κόκκινο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

Ιδέα για χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

ανατολίτικο χαλί στην τραπεζαρία

ombre χαλί όνειρο στην τραπεζαρία

μπλε ομπρέ χαλί όνειρο στην τραπεζαρία

όμορφα πλακάκια μοκέτας στην τραπεζαρία

μικρό χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

γκριζωπό χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

όμορφα γεωμετρικά σχήματα στο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

πορτοκαλί χρώματα στο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

Κομψό χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

χαλί όνειρο στο σκοτεινό πάτωμα στην τραπεζαρία

μπεζ χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

σύγχρονο χαλί όνειρο μίνι στην τραπεζαρία

Μπεζ συνδυασμός στο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

λευκό χαλί ονείρου και κόκκινα τείχη

ουδέτερο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

χωρίς σαμπάνια χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

μοντέρνα έπιπλα τραπεζαρίας στο 7traumteppich

σχεδιαστής σκούρο έπιπλα στο χαλί ονείρου

σχεδιαστής λευκό χαλί όνειρο

εξαιρετικά μικρό χαλί ονείρου στο ξύλινο πάτωμα

μεγάλο γκρι χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

σκοτεινό τραπέζι στο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

απλό χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

φωτεινό ανατολίτικο χαλί ονείρου

μοντέρνο χαλί ονείρου zig-zag στην τραπεζαρία

κλασικό μοντέρνο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

φωτεινό πράσινο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

Τραπεζαρία και κομψά έπιπλα σχεδιαστών

κομψότητα και χαλί ονείρου σχεδιαστή στην τραπεζαρία

Παράπλευρο τραπέζι και χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

παχιά χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

μπλε-λευκό χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

μπλε χαλί ονείρου συρραφής στην τραπεζαρία

μοντέρνο μπεζ χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

τις ίδιες αποχρώσεις στο χαλί ονείρου και τα έπιπλα στην τραπεζαρία

γκρι-καφέ χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

Traumteppich δίπλα στα έπιπλα στην τραπεζαρία

πολύχρωμο καζέν στο χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

έπιπλα τραπεζαρίας σχεδιαστής επί του χαλιού ονείρου

μοβ χαλί ονείρου στην τραπεζαρία

μεγάλο χαλί τραμ στην μινιμαλιστική τραπεζαρία