Το χαλί σκαλοπατιών ως έμφαση στην περιοχή εισόδου

Συχνά η σκάλα είναι πολύ κοντά στην είσοδο, και στην περίπτωση αυτή μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που προσελκύει την προσοχή των επισκεπτών όταν μπαίνουν στο διαμέρισμά σας. Για την ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή εμφάνιση της σκάλας, το χαλί έχει ένα σημαντικό νόημα, καθώς μπορεί να δώσει στην είσοδο μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα. Διαβάστε τις συμβουλές και τις δημιουργικές μας ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το χαλί σκάλας σε μια πρωτότυπη έμφαση στο Interiors!

Επιλέξτε το κατάλληλο χαλί σκάλας

ανοιχτό γαλάζιο μοκέτα σταβλισμούΧαλί σκαλοπατιών διέσχισεΣκάλα με ριγέ χαλί

ριγέ χαλί

Χαλί σκαλοπατιών με λωρίδεςριγέ χαλί σκάλα

Χαλί πατώματος με αρχικό σχεδιασμό

Οι ιδέες και οι εμπνεύσεις για χαλιά σκάλας

Το χαλί σκαλοπατιών έχει αντιπροσωπευτικό χαρακτήρα, επομένως θα πρέπει να το επιλέξετε προσεκτικά. Εάν η σκάλα σας είναι λίγο μικρότερη ή μικρότερη, επιλέξτε ένα ριγέ χαλί. Οι κατακόρυφες ρίγες δημιουργούν το οπτικό αποτέλεσμα για μεγαλύτερες σκάλες, ενώ οι οριζόντιες κάνουν το κλιμακοστάσιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο. Ένα ριγέ χαλί θα κάνει όχι μόνο τη σκάλα σας μεγαλύτερη και πιο κομψή, αλλά και να δώσει στο δωμάτιο μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, η οποία είναι σημαντική για τον χώρο εισόδου.

Δημιουργήστε αντιθέσεις

αρχικές ιδέες σχεδίασης χαλιών σκαλοπατιών

κόκκινη χαλί σκάλα

πρωτότυπες ιδέες σχεδίασης κόκκινο χαλί σκάλας

Χαλί σταβάνι σε καφέ

Σκάλες ταπήτων δημιουργικές ιδέες

διάδρομος σκάλας

Για μια κλασική και κομψή ατμόσφαιρα, επιλέξτε ένα χαλί σκάλας του οποίου το χρώμα έρχεται σε αντίθεση με εκείνο της σκάλας. Για παράδειγμα, εάν το κλιμακοστάσιο είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, επιλέξτε ένα πολυτελές μαύρο χαλί. Αυτή η παραλλαγή δεν είναι μόνο κομψή και ιδιαίτερα μοντέρνα, αλλά και πραγματικά πρακτική - με σκούρα χαλιά, η ρύπανση είναι πιο δύσκολο να αναγνωριστεί, οπότε δεν θα πρέπει απαραίτητα να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα.

Οι γήινες αποχρώσεις και τα απαλά παστέλ χρώματα είναι πολύ μοντέρνα

γκρίζα σκάλα χαλί

Χαλί σκαλοπατιών σε γήινα χρώματα

μαλακό χαλί σκάλας

διάδρομος σκάλας

αρχική σκάλα χαλί

δημιουργικές ιδέες σχεδιασμού χαλί σκαλοπατιών

Αν ψάχνετε για ένα κατάλληλο χαλί σκάλας, μπορείτε να επιλέξετε μια παραλλαγή σε ουδέτερα χρώματα. Οι απαλές παστέλ αποχρώσεις δημιουργούν μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα που βοηθά τους επισκέπτες σας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Οι ζεστοί γήινες αποχρώσεις δουλεύουν με παρόμοιο τρόπο και τώρα είναι πλήρως στη μόδα. Εάν το στυλ επίπλωσης του δωματίου είναι απλούστερο, μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύχρωμο χαλί για να προσθέσετε μια ενδιαφέρουσα προφορά στο εσωτερικό.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: