40 gratis græskar skabeloner til udskrivning + udskæring instruktioner

Det tager kun lidt tid indtil Halloween! Men har du dekoreret dit hjem og forberedt dig selv? Ingen bekymringer! Vi hjælper dig med at omdanne dit hjem til et horrorhus. Hvordan? Selvfølgelig med vores gratis græskar skabeloner. Hvis du ikke har nogen idé om, hvordan man skal skære et græskar, har vi udarbejdet en nyttig gratis vejledning til dig. Fra det sjove til det forfærdelige græskar, her finder du den bedste Halloween dekoration. Du kan også få et personligt preg, når du kombinerer ansigter fra forskellige skabeloner. Du kan ikke kun dekorere haverne og huset med grimme græskarflader, men også skeletter, flagermus eller hvorfor ikke karakterhelt. Lad os blot inspirere af vores skabeloner og med lidt kreativitet, vil du oprette et horrorhus.

Carving - Instruktioner med græskar skabeloner

Følg vejledningen med græskar skabelonerUnderskud ikke udskæringen og planlæg et par timer. Det er ikke svært, men tidskrævende. Du kan også gøre denne aktivitet med dine børn, det er virkelig sjovt. Vælg først en af ​​vores gratis græskar skabeloner, som du finder i billedgalleriet nedenfor. Alt du behøver er selvfølgelig et græskar, en stor og en lille skarp kniv, en ske og en pen til at tegne dit ansigt. Du kan også finde en græskarudskæring på markedet, som du også kan bruge. Men du skal forberede græskar på forhånd. Afskær et låg med en lille indsats. Bare ved hånden eller med en ske kan du fjerne indersiden. Med det kan du lave en super lækker suppe ��

Kreativiteten annonceres her

Du skal klippe ud græskar skabelonerTryk først på den valgte skabelon. Hvis du bruger forskellige dele fra flere skabeloner, er det bedst at skære dem ud først. Placer disse på græskar og fastgør dem på plads med tape. Som en indikation skal du bruge en filtpen. En ikke-permanent pen kan også bruges. Selvfølgelig, hvis du vil male noget på dit græskar, kan du gøre det uden en skabelon. Men må ikke male små huller, da det ikke er let at se og svært at skære.

Nu kommer skæringen

Skær ved hjælp af græskar skabeloner

Her har du brug for et skarpt og stabilt savblad. Først skal du skære de store huller forsigtigt ud efter skabelonen. Du kan bruge vinklet skæreværktøj til at skære næsen ud. Detaljerne skal udarbejdes med savbladet. Så at dit græskar forbliver stabilt. Lad de beskårne stykker stadig være i græskar, indtil du skærer alle stykker ud. Kun i slutningen kan du fjerne de udskårne elementer fra græskar.

Sæt lys, tealights eller fe lys i græskar

Efter at have skåret ud græskar skabeloner, indsæt lys

Hvilke græskar kan du bruge?

Græskar skabeloner er gode med græskarSelvfølgelig kan du alle græskar brug, at du har og skære det. Det anbefales at undgå de tynde og lange græskar, de skal være bedst runde. De store squashes er også lækre. Hvis der ikke er meget tid før Halloween, kan du finde det såkaldte Halloween græskar (Jack O'Latern) i næsten ethvert supermarked. Generelt jo større jo bedre! Et tip fra os: så din Halloween græskar forbliver frisk længere, kan du bruge en hårspray inde og ude Spray.

Kombiner det ønskede ansigt fra forskellige skabeloner

Du kan kombinere græskar skabeloner

Du kan nemt tænke på en overskrift og udskrive det

Græskarskabeloner kan kun være overskrifter

Hvis du vil, kan du ikke skære græskar, men male det  

Græskens skabeloner kan også males

Zenideen.com ønsker dig en god og uforglemmelig Halloween!

Græskar skabeloner med forskellige ansigter

Gratis græskar skabeloner til udskrivning 

Græskar skabeloner er også med sjove ansigter

Pumpkin skabeloner Faces

Græskar skabeloner er forfærdelige

Græskar skabeloner til øjne og mund

Udskrive græskar skabeloner

Udskrive græskar skabeloner

Græskar skabeloner med tegn helte Græskar skabeloner Castle of Dracula
Græskar skabeloner flagermus

Græskar skabeloner til spøgelse

Græskar skabeloner forfærdeligt ansigt

Græskar skabeloner: græskar på græskar

Pumpkin skabeloner: Vælg det rigtige ansigt

Græskemaler: Åndens ansigt

Græskarskabeloner: Ansigt uden mund

Pumpkin skabeloner: Wolfs ansigt

Græskar skabeloner med Hello Kitty
Græskar skabeloner til udskrivning

Græskar skabeloner kan også være sjovt

Græskar skabeloner som en grav

Græskar skabeloner med skelet

Græskar skabeloner edderkop

Græskar skabeloner edderkop

Græskar skabeloner fra Star Wars

Ungene elsker græskar skabeloner med superhelte

Pumpkin skabeloner Super Mario

Græskar skabeloner med ulv

Græskar skabeloner skal se forfærdelige

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 + = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: